+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

A leggyorsabb online ajánlatkérés akril munkalapokra

Corian®, LG-Himacs vagy Samsung Staron konyhai munkalapok részletes ajánlatát kidolgozhatod Te magad az online ajánlatkérő felületünkön. Kedvedre próbálgathatsz különböző összeállításokat.

Legfrissebb projektjeink

Blog - most történt

16
dec

Egy kávé a Zeneakadémián

Az elmúlt héten nagyon különleges helyszínen jártunk: a Zeneakadémián.  Ne tévesszen meg a cím, nem lazsálunk újabban, és bár...
02
dec

Díjazzuk az építészetet

Az elmúlt héten egy igazán különleges projekten dolgoztunk. Valami nagyon izgalmas dolgon. Na de nem is húzzuk tovább az...
17
nov

Állományban az új CNC marógép

Egy új CNC marógép segíti munkánkat Corian® és ÁDH lapok megmunkálásában a bonyolultabb és pecízebb kialakítások irányába az Akril...

Mit, hogyan teszünk?

1. Termékeinkre 10 év garanciát adunk 2. A legtöbb márkából a legkevesebb veszteséggel dologzunk 3. A legkomplikáltabb megbízástól sem riadunk vissza

Minden megbízást mint egyedi teljesítményt kezelünk. Olyan koncepciókat keresünk a megvalósításhoz amelyek a legjobb öteletekhez vezetnek bennünket.
Minden kollégánkat támogatjuk és biztatjuk a legjobb tudás elsajátításában. Belső képzésünk szinvonala a garanciánk az általunk képviselt minőség eléréséhez.
Feltett szándékunk, hogy európai exportunk jelentős mértékben növekedjen. Szerencsére már most több uniós országba jutnak el termékeink: Németország, Svájc, Belgium, Hollandia, Olaszország, Svédorszég, Norvégia.

Főtevékenységként egyedi ÁDH megbízásokat teljesítünk, magán és céges megrendelőink számára, Ha neked is egy extra ötleted van, amit szeretnél, hogy sokáig úgy nézzen ki mintha új lenne, nem igazán kedveled a fugákat és illesaztéseket, akkor a Corian anyagát neked találták ki.

Az ET-line, cool-ER, Cut-it a saját fejlesztésű termékeink kezdő darabjai. Saját kézjegyű Design, laza modernitás és anyagkapcsolatok jellemzik első prototípusainkat. Megrendelhetőek a webáruházunkban.

Tudásunkkal és a folytonosan növekvő felhasználási lehetőségekkel bővítjük beszállítói programunkat. Termékeink a fürdőzés, közlekedés és a laborok világába jutnak el. Ez alól csak a temetkezési beszállítói termékcsomagunk tér el.

Akikkel már együtt dolgoztunk

  • Nézd meg megbízóink listáját