+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

A leggyorsabb online ajánlatkérés akril munkalapokra

Corian®, LG-Himacs vagy Samsung Staron konyhai munkalapok részletes ajánlatát kidolgozhatod Te magad az online ajánlatkérő felületünkön. Kedvedre próbálgathatsz különböző összeállításokat.

Legfrissebb projektjeink

Blog - most történt

21
jan

Akril a konyhában? Persze, mi más?

  Hogy kerül az akril a konyhába? Mi mindenre figyeljünk oda, ha pultot választunk?
13
jan

Abszolút különleges Corian Design

Digitálisan gyártott pavilon valósult meg Ausztráliában a Corian® felhasználásával. Hihetetlen milyen megoldások rejlenek ebben az anyagban.
08
jan

Konyhai munkalap újragombolva

A Rossana DC10-es konyhájának konyhai munkalapja olyan egyedi megoldásokat tartalmaz, hogy akár Corian pult is lehetne.

Mit, hogyan teszünk?

1. Termékeinkre 10 év garanciát adunk 2. A legtöbb márkából a legkevesebb veszteséggel dologzunk 3. A legkomplikáltabb megbízástól sem riadunk vissza

Minden megbízást mint egyedi teljesítményt kezelünk. Olyan koncepciókat keresünk a megvalósításhoz amelyek a legjobb öteletekhez vezetnek bennünket.
Minden kollégánkat támogatjuk és biztatjuk a legjobb tudás elsajátításában. Belső képzésünk szinvonala a garanciánk az általunk képviselt minőség eléréséhez.
Feltett szándékunk, hogy európai exportunk jelentős mértékben növekedjen. Szerencsére már most több uniós országba jutnak el termékeink: Németország, Svájc, Belgium, Hollandia, Olaszország, Svédorszég, Norvégia.

Főtevékenységként egyedi ÁDH megbízásokat teljesítünk, magán és céges megrendelőink számára, Ha neked is egy extra ötleted van, amit szeretnél, hogy sokáig úgy nézzen ki mintha új lenne, nem igazán kedveled a fugákat és illesaztéseket, akkor a Corian anyagát neked találták ki.

Az ET-line, cool-ER, Cut-it a saját fejlesztésű termékeink kezdő darabjai. Saját kézjegyű Design, laza modernitás és anyagkapcsolatok jellemzik első prototípusainkat. Megrendelhetőek a webáruházunkban.

Tudásunkkal és a folytonosan növekvő felhasználási lehetőségekkel bővítjük beszállítói programunkat. Termékeink a fürdőzés, közlekedés és a laborok világába jutnak el. Ez alól csak a temetkezési beszállítói termékcsomagunk tér el.

Akikkel már együtt dolgoztunk

  • Nézd meg megbízóink listáját