+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

Legfrissebb híreink Blogunkban

Olvasd rendszeresen megújuló információinkat. A legkülönfélébb területekről gyűjtjük híreinket az anyagokról, termékekről, rendezvényekről.

Legfrissebb projektjeink

Blog - most történt

23
feb

MEGLEPETÉS!

Nálunk még mindig konyhakiállítás! Tudtad, hogy mennyi előnye van egy akril konyhapultnak? Ez korábbi bejegyzésünkből kiderül! Most pedig még...
10
feb

Szerelem első tapintásra!

Idén is Akril Felületek a Konyhakiállításon! Nálunk arra is találsz megoldást: ess szerelembe első tapintásra új akril munkalapoddal!
21
jan

Akril a konyhában? Persze, mi más?

  Hogy kerül az akril a konyhába? Mi mindenre figyeljünk oda, ha pultot választunk?

Mit, hogyan teszünk?

1. Termékeinkre 10 év garanciát adunk 2. A legtöbb márkából a legkevesebb veszteséggel dologzunk 3. A legkomplikáltabb megbízástól sem riadunk vissza

Minden megbízást mint egyedi teljesítményt kezelünk. Olyan koncepciókat keresünk a megvalósításhoz amelyek a legjobb öteletekhez vezetnek bennünket.
Minden kollégánkat támogatjuk és biztatjuk a legjobb tudás elsajátításában. Belső képzésünk szinvonala a garanciánk az általunk képviselt minőség eléréséhez.
Feltett szándékunk, hogy európai exportunk jelentős mértékben növekedjen. Szerencsére már most több uniós országba jutnak el termékeink: Németország, Svájc, Belgium, Hollandia, Olaszország, Svédorszég, Norvégia.

Főtevékenységként egyedi ÁDH megbízásokat teljesítünk, magán és céges megrendelőink számára, Ha neked is egy extra ötleted van, amit szeretnél, hogy sokáig úgy nézzen ki mintha új lenne, nem igazán kedveled a fugákat és illesaztéseket, akkor a Corian anyagát neked találták ki.

Az ET-line, cool-ER, Cut-it a saját fejlesztésű termékeink kezdő darabjai. Saját kézjegyű Design, laza modernitás és anyagkapcsolatok jellemzik első prototípusainkat. Megrendelhetőek a webáruházunkban.

Tudásunkkal és a folytonosan növekvő felhasználási lehetőségekkel bővítjük beszállítói programunkat. Termékeink a fürdőzés, közlekedés és a laborok világába jutnak el. Ez alól csak a temetkezési beszállítói termékcsomagunk tér el.

Akikkel már együtt dolgoztunk

  • Nézd meg megbízóink listáját