cnc2 (1)Megérkezett, és már munkába is állt a régen várt CNC marógépünk. A Daben már 15 éve készít maró, gravírozó CNC gépeket, így valóban tudják mire van szüksége egy hozzánk hasonló cégnek.

Az új gép nagy segítséget jelent számunkra, mivel több feladatot is el tudunk végezni vele. A CNC alkalmas fa, műanyag, könnyűfém és bronz marására, gravírozására, ezáltal számunkra is tökéletes az akril felületek megmunkálására. Hatékonyabb, gyorsabb, pontosabb munkát tudunk végezni ennek segítségével, mint szabad kézzel. A felületek megmunkálásának szinte csak a képzelet szab határt.

Kiválóan alkalmazható visszatérő elemek gyors reprodukálására és komplikált feladatok megoldására egyaránt. Az ÁDH anyag felhasználása így is egy re több falat bont le maga előtt, mivel szokatlanabbnál szokatlanabb felhasználási megoldásokkal és ötletekkel találkozunk, már nem csak külföldről.

Keresd műszaki tanácsadóinkat, ha egy tartós felületű termékre van szükséged.

corian-akrilfeluletek_CNC

Hogy mi mindenre vagyunk vele képesek? Erre jó példa, az egyik legutóbbi megbízásunk, ahol egy óriási méretű pultot készítettünk el rekord idő alatt, a felületbe marva a megrendelő impozáns logóját. Ugye nektek is legalább annyira tetszik az eredmény, mint nekünk?

 

Amennyiben érdekel egy ilyen sokoldalú gép, látogass meg bennünket személyesen.