GetaCore

 

GetaCore ® a német WESTAG & GETALIT AG akrilkötésű ÁDH anyaga

Kézzelfogható, funkcionális előnyei és innovatív, esztétikus megjelenése, a GetaCore®-t a munkapultok ideális, modern anyagává teszik. Felülete nem porózus, nagyon könnyen tisztítható és karbantartható. A sarokkapcsolódásokat szinte illesztés mentesen lehet kialakítani – ez ideális a tisztításnál és kellemes a szemnek. A GetaCore® ÁDH anyagot a tömörfához hasonlóan lehet feldolgozni. Például lehet a felületet a parkettához hasonló módon nagyon finoman csiszolni. Előnye: a használat során keletkezett kisebb nyomok vagy sérülések könnyen eltávolíthatók – és a munkalap olyan lesz, mint új korában.

A GetaCore® egy akril kötésű anyag, ÁDH

Rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik, melyek számottevő előnyt jelentenek a lakberendezés terén. Csúcs minőségű, tiszta alapanyagok egy homogén kompozit anyaggá feldolgozva, ez adja az alapját a kiváló minőségű GetaCore® ÁDH-nak: természetes alumínium-hidroxid és akril gyanta. Az egységes (akár színben is) és zárt, nem porózus felület közvetlen varázslatot fejt ki. Az ÁDH (akril) munkalap-felület nem csak optikai jellemzőket kínál: a GetaCore® szilárd, tömör és nagy sűrűségű. Ellenáll a foltoknak és a hőnek, higiénikus, könnyen tisztítható és meleg tapintású is egyben.

Az aktuális GetaCore® színekről weboldalunk ad tájékoztatást.

 

 


márc 19, 2011Termék

Neked mi a véleményed?

Please note: A hozzászólás moderáláa egy kis időt igényel. Nem kell újból elküldened a hozzászólásod, ha nem jelenik meg azonnal.


4 − egy =

More in Termék (12 of 22 articles)


BASM raktárkészlet kiárusítás Most egy pár szín a BASM márkától fantasztikus áron elérhető: 1 tábla 3600x760x12 mm BASM M 208 ...