+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

Hanex

26
jan

Hanex

VALÓSÍTSD MEG ÁLMAIDAT

Üdvözöllek a Hanex® világában

A HANEX™ ÁDH lapmárka a Hanwha Worldwide konszern terméke. Koreában gyártott lap, akár a SAMSUNG Staron és Tempest.  Ezek közül az egyik legjobb ár-érték arányt magának tudó akrilkötésű ásványi lap. Európai raktárkészlete több ezer lap. A gyors raktári elérhetőség függvényében a szállítás 3-12 nap alatt bonyolódik.

A kellően széles színválaszték és a kifogástalan,  magas minőségi elvárások figyelembevételével készített lapmárka, már több ügyfelünket meggyőzött. Kiváló ragasztó árak és széles mosdó és mosogató program kerekíti a kínálatot. HANEX™ acryl lappal minden igényt ki tudsz elégíteni ügyfeleid körében. Rendelhető vastagságok és táblaméretek:

12 mm 3680×760 mm

6 mm 2490×760 mm

Színkategóriák, melyek az árakat is meghatározzák:

HANEX™ árlistához be kell jelentkezned.

FIGYELEM! A képernyő színei nem helyettesíthetik az eredeti mintákat!

Mi az a HANEX™?

A HANEX™ egy 100% ÁDH (szilárd akril) felület, mely lakossági és kereskedelmi alkalmazásra egyaránt ideális alapanyag, olyan tulajdonságainak köszönhetően, mint a szépség, tartósság, esztétika, a rugalmas tervezhetőség, valamint a rendelkezésre álló széles színválaszték …

A HANEX™ termékek nem porózus anyagok és rendelkeznek az ételkészítési területekre vonatkozó NSF 51-tanúsítvánnyal. Ezért sokféle alkalmazásuk lehetséges, ott is, ahol a higiénia rendkívül fontos, mint pl. a konyhai munkalapok, kórházak, játszószobák, iskolák, és hasonlók. A HANEX™ ÁDH felületek előállíthatók és beszerelhetők szinte bármely alkalmazási területre, ráadásul feltűnő összeillesztések nélkül, miáltal a HANEX™ valóban a “Szilárd, homogén felületű” anyaggá válik. A rugalmas tervezhetőség és a HANEX™ használhatósága olyan helyeken, mint az integrált mosdók, mosogatók és csepegtetők, az anyagot a szépség, a tervezés, és a gyakorlatiasság tökéletes kombinációjává teszik.

Minden 100% HANEX™ ÁDH termék a „legjobb” minősítést kapja a Korlátozott Jótállással ellátott termékek iparágában. A háttérben az iparág szakértőinek nemzetközi hálózata, képzett szakemberek, és ügyfélszolgálati munkatársak állnak, akik megfelelően szervizelik a végtermékeket.

Jellemzők:

A HANEX™ 100% ÁDH lap Metil-metakrilát (MMA) és Poli-metil-metakrilát (PMMA) gyanta, Aluminium-trihidrát és egyéb speciális képletek kompozíciójából készült, ami az időtlen szépséget és a minőség biztosítja. A Hanhwa egyike  azon két vállalatnak, akik sikeresen kifejlesztették a DBCU (Double Belt Casting Unit) gyártási folyamatot, mely szuper-minőségű terméket eredményez.

 

– Gyártás

A HANEX™ belső tulajdonságai az anyagot, a DBCU gyártási folyamat segítségével, egy könnyen előállítható minőségi termékké teszik. A HANEX™ név az iparban a minőséget és a biztonságos feldolgozhatóságot jelenti. A HANEX™ a hagyományos asztalos szerszámokkal (tartozékokkal) megmunkálható és feldolgozható, így nincs szükség drága szerszámokra. Továbbá a Hanwha és a mi forgalmazói és ügyfélszolgálati hálózatunk képzési és technikai támogatást nyújt a gyártóknak. A HANEX™ csak hivatalosan igazolt HANEX™ gyártók által megmunkált és beépített minőségi termékre biztosítja a tökéletes beépítés és az ipari garancia biztonságát.

– Tartósság

Páratlan tartósságával sokféle alkalmazási területre a HANEX™ a tökéletes választás. Széles szín és mintaválasztékával a HANEX™ bármely enteriőrt hangsúlyosabbá tehet. A legfontosabb, hogy a piacon lévő más burkolóanyagokkal ellentétben, a HANEX™ 100% ÁDH lap, mely javítható és eredeti, újszerű állapotára bármikor helyreállítható.

– Stabilitás

Hő stabilitás

Az anyag hőálló és külső forrásból származó hő hatására nem változtatja színét, vagy formáját, beleértve közvetlen, vagy közvetett hőforrásokat. A HANEX™ a tesztek során a következő termikus stabilitást mutatta:

(Hőstabilitási jelentés)

–          Hőálló

–          Forró víz álló

–          Időjárásnak ellenálló

–          UV sugárzásnak ellenálló

Kémiai rezisztencia
Mivel egyes savakkal, lúgokkal és szerves oldószerekkel szemben ellenálló, e kemikáliákkal érintkezve nem változik sem színében, sem összetételében.

(Kémiai rezisztenciajelentés)

Folt rezisztencia

Ellenállását a foltok keletkezésével szemben a mindennapi használat igazolja. (Folt rezisztenciajelentés)

– Karbantartás/Javíthatóság

Az egyéb laminált, vagy burkolt felületekkel szemben a HANEX™ természeténél fogva nem porózus és tömör. E jellemzők teszik a HANEX™-et gyakorlatilag karbantartás-mentessé és javíthatóvá.

Kattints ide ápolási és karbantartási instrukciókért.

Vedd fel a kapcsolatot bármilyen javítás tekintetében.

 

 

Hozzászólások