Rendelés menete

 

 

A megrendelés menete, időtartama, fizetés

 

Megrendelés:

A kiválasztott termék megrendelése írásban történik, e-mailben vagy levélben. A beérkezett megrendelést a tervezett szállítási időpont visszaigazolása és proforma (díjbekérő) számla* kiküldése követi.

 

Szállítási határidő:

– alapanyag rendelés esetén: a beszerzés átlagos ideje 10 nap. Ha a kiválasztott szín épp nincs raktáron, a szállítás legtöbbször 2 héten belül megtörténik. Ellenkező esetben, a beszállító raktáskészletéről és a lehetséges legkorábbi szállítási időpontról külön egyeztetés történik.

– egyedi gyártás esetén: a határidő műhelyünk leterheltségétől és a készítendő termék bonyolultsági fokától függ. Rendszerint 3-20 napig terjed.  Amennyiben egy megbízás időben betervezhető, az alapanyag megérkezésétől számítva kb. 5 munkapot veszünk igénybe  az elkészítsére. A készítési határidő visszaigazolása azonban minden esetben írásban az összes változó figyelembe vételével történik.

A tényleges szállítási időpont minden esetben az ET Surface Products Kft. számlájára történt utalás, vagy a készpénzes fizetés megtörténte után igazolható vissza. A szállítási határidőt a számlakiegyenlítés időpontja jelentősen befolyásolhatja.

 

Fizetés:

A fizetés történhet az ET Surface Products Kft. számlájára átutalással, vagy készpénzben.

 

Kiszállítás:

A kiszállításra minden esetben előzetes egyeztetés mellet kerül sor. Ehhez elegendő a telefonon történő időpont egyeztetés a megrendelő és az ET Surface Products Kft munkatársa között.

 

Beszerelés, ha szükséges:

Amennyiben  szükséges, az általunk készített termék üzemi készrejelnetését követően a fogadó helyszín készültségi állapotától függően, 3 munkanapon belül garantáljuk a kiszállítást és beszerelést.

 

 

 

 

 

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!