Minden évben egy alkalommal, lehetőleg gyerekekkel foglalkozó társadalmi szervezeteknek adomány formájában igyekszünk segíteni körülményeik javításán.

 

 

Levélben várjuk a jelentkezőket: info@akrilfeluletek.com

2013

Napos Oldal Alapítvány Szeged

Akril konyhai munkalap mosogatóval

A szegedi Napos Oldal Alapítvány sérült emberek életkörülményeinek javításáról gondoskodik. A megkeresés levélben érkezett, amire azonnal pozitív választ küldtünk. Egy akril konyhai munkalapot készítettünk beépített mosogatóval és ez került beépítésre.

Használjátok örömmel és egészséggel!
Szívesen segítünk.

http://www.naposoldal.org/

2012

Bethesda Gyermekkórház Budapest

 

Akril babafürdető medencék

A budapesti Bethesda Gyermekkorház szülészeti osztályát 2012-ben újították fel. Babafürdető medencét több szobába is betreveztek a tervezők. Az elején még versengett a rideg rozsdamentes acél és a kellemes tapintású akril felület. 8 db babafürdető medencére kaptunk árajánlat kérést. Mivel a projekt teljesen beleillett az adomány vonal gondolatunkba, így 7 db-ra tettünk ajánlatot és egy darabot adományként ajánlottunk fel a gyermekkórház részére.

Használjátok egészséggel!

http://www.bethesda.hu/

2011

Waldorf iskola felújítása Vác

Adomány vonal születik

2011-ben határoztunk a márkánk, az Akril Felületek lehetséges társadalmi felelősségvállalásáról. Hogyan segíthetnénk termékeinken keresztül és kiknek? Milyen sűrűn és mekkora értékben?
Nem volt egyszerű a döntés, de megszületett: minden évben egy alkalommal, lehetőleg gyerekekkel foglalkozó társadalmi szervezeteknek adomány formájában igyekszünk segíteni körülményeik javításán.

Keresünk tehát minden évben egy olyan lehetőséget, ahol mosdópult, munkalap, pult vagy egyéb termékkel segíthetünk gyermekintézmények felújításában, újjáépítésében vagy csak egy elavult berendezés cseréjében. Levélben várjuk a jelentkezőket: info @ akrilfeluletek.com

Az első adományunk: Laktanyából tantanya

A Váci Walldorf iskola 2011-ben új épületbe költözött. Ennek felújítása nagyban adományokból készült. Rengeteg odaadó emberi munka árán a gyerekeknek egy kiváló új környezet született. A felújítás vége felé a tantermek után a tanári termek várták berendezéseiket. Ebben a stádiumban kerültünk kapcsolatba az iskola vezetőségével. Amiben segíteni tudtunk az egy akril mosdópult felszerelése a tanári terem bejárata melett.

Használjátok egészséggel!

http://vaciwaldorf.hu/

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!