+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

Kerrock

17
jan

Kerrock

 

Mi a Kerrock?

A Kerrock egy olyan kompozit anyag, melyben az összetevők legnagyobb részét aluminium trihidrát (70%) és kötőanyagként polimerizált akrilgyanta (30%) adja.

 

Az összetevők tökéletes arányú keverékének végeredménye egy modern, sokfunkciós anyag, melyre elsősorban a sima, homogén, nem porózus felület jellemző. Megjelenése lehet teljesen egyszínű, de lehet gránit hatású, illetve egyéb, természetes köveket idéző is. Azonban a természetes kövekkel szemben számos előnnyel rendelkezik. Ezek közül első látásra a láthatatlan illesztés a legfeltűnőbb. Ez úgy érhető el, hogy az egyes elemeket (mint pl. 2 Kerrock munkapult csatlakoztatása) az adott laphoz illeszkedő azonos színű Kerrock ragasztóval ragasztják össze, ezáltal az illesztések láthatatlanok, a megjelenés olyan lesz, mintha az egész pult 1 darabból állna.

Az egyes lapokat jellemzi továbbá a könnyű megmunkálhatóság. Faipari szerszámokkal, fához hasonlóan megmunkálható, fúrható, marható, vágható, esztergálható…stb. Sőt, a Kerrock lap hő segítségével is formálható (thermoforming).

Az alkotórészek tökéletes keverési arányának köszönhetően a Kerrock lapok rendkívül szilárdak, ami talán leginkább a természetes kövek szilárdságához hasonlítható. Ugyanakkor megjelenése fényes, ami inkább a kerámiához teszi hasonlatossá. Ugyanennek a keverési aránynak köszönheti kivételes tartósságát is. Ezekkel a tulajdonságokkal, valamint a hozzá kapcsolódó kiváló ár-érték aránnyal alkalmazhatósága, a felhasználási területek száma szinte korlátlan, amit a széles és folyamatosan bővülő Kerrock színválaszték csak még gazdagabbá tesz.

A felhasználhatóság körét még tovább bővítendő, a Kerrock táblákat különböző méretekben és vastagságokban készítik.

 

Az állandó méretek:

  1. 3600 x 1350 mm (3 féle vastagságban: 6, 8, 12 mm-es táblákban készülnek)
  2. 3600 x 760 mm (4 féle vastagságban: 6, 8, 12, 18 mm-es táblákban készülnek)

Színeket tekintve a 80 színből álló választékot bővíti az egyéni színelképzelések megvalósításának lehetősége is.

A gazdag színválaszték több szempontból is fontos. Egyrészt, ezáltal biztosítható, hogy a Kerrock lap, illetve az abból készült egyéb termék, (pl. mosdó, mosogató, stb.) biztosan beilleszthető legyen egy adott környezetbe, másrészt, ha új kialakításról van szó, a megfelelő Kerrock szín kiválasztásával elérhető, sőt fokozható, hogy a helyiség tökéletesen betöltse a kívánt funkciót. (A gazdag színválasztékot az utóbbi idők fejlesztésének köszönhetően mára kiegészíti az 5 színből álló Kerrock Lumino átvilágítható termékcsalád, új lehetőséget adva ezzel a designereknek és építészeknek.) Színek és felület harmóniája, a környezettel való kompatibilítása olyan egységet teremt, mely jellemzi az igényességre törekvő enteriőrt.

Mindez kiegészül a kellemes tapintással és azzal a korlátlan formálhatósággal, amit a Kerrock tulajdonságai lehetővé tesznek. Legyen szó akár egy egyszerű, sima konyhapultról, akár valamilyen belsőépítészeti design elemről, a Kerrock sem színben, sem alakíthatóságban nem szab a fantáziának határt.

Az elérhető Kerrock színek letölthető pdf. formátumban.

Fent említett tulajdonságainak összessége adja felhasználási lehetőségeinek széles körét:

Háztartásokban: konyha, fürdőszoba, falburkolat, polcok, funkcionális tárgyak…
Intézményekben: kórház, orvosi rendelő, patika, laboratórium, közösségi mosdó, nagykonyhák, recepciós pultok, üzletberendezés, közhivatal, benzinkút, játszótér…
a felsorolás nem ér véget. Ritkán találkozunk olyan anyaggal, mely ilyen sokrétűen alkalmazható.

Legjellemzőbb előfordulási helye a konyha és a fürdőszoba. A Kerrock mosdók, mosogatók, zuhanytálcák, de akár a konyha, vagy fürdőszobapultok tökéletesen megtestesítik az ilyen alkalmazásokkal szemben támasztott követelményeket: nem porózus, sima, jól tisztítható, higiénikus felületek.

Konyhánkban alkalmazva tökéletesen nyugodtak lehetünk, a Kerrock felület az ételek elkészítéséhez megbízhatóan egészséges felszínt biztosít. Ráadásul mindezt az igényesség tudatával egészíti ki.

Tisztaság és rend, ezt sugallja minden Kerrock konyhapult, fürdőszobapult.

Átjárhatatlan, nem porózus felszín, mi lenne fontosabb az egészségügyi intézményekben, ahol alapkövetelmény a baktériumok, vírusok szaporodásának meggátlása. Hosszan tartó, elnyűhetetlen felület, ez a közösségi helységekben való alkalmazás fő kritériuma. A forma, a design nem ismer korlátokat, ha Kerrock az alapanyag, amiből tervezni lehet. Határtalan alakíthatóság jellemzi az anyagot.

Folytathatjuk még a kedvező tulajdonságok felsorolását, de az előzőekben felsoroltakat megkoronázza az az alapvető fontosságú tulajdonsága, hogy egyszerűen tisztítható és karbantartható. A felület nem porózus, így a foltok csak a felszínt érintik, nem hatolnak az anyag belsejébe. Mosószeres szivaccsal, vagy ammónia alapú tisztítószer használatával maradéktalanul tiszta és higiénikus felületet érhetünk el.

Ha a Kerrock felületet fel szeretnénk újítani, ez szakember által végzett csiszolással és polírozással megoldható, a felszín tökéletesen újjá varázsolható.

Most már csak egy dolog kell ahhoz, hogy szabadon dönthess, a Kerrock ára. Légy TE a következő, aki végképp beleszeret! Nem fogod megbánni!

 

Kerrock logo

 

Ajánlatkérés azonnal! Töltsd ki az adatokat vagy hívd a megadott telefonszámon kézséges kollégánkat:

Hívj, ha bármilyen előzetes kérdésed lenne: +36 30 6456 814

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Tárgymező

Ajánlatkérés tárgya
konyhapult mosdópult recepció egyéb 

Üzenet

Tölts fel terveket, skiccet

captcha

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Alkoss véleményt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × 3 =