+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

LG-HIMACS

31
jan

LG-HIMACS

 

LG-HI-MACS®: Az ÁDH lapok új generációja

Mitől különleges az LG-HIMACS®?

Az LG-Himacs, mint akrilkötésű ásványi anyag, modern technológiai környezetben, folyamatosan magas szintű biztonsági előírás és ellenőrzés mellett készül. A gyártás folyamatában magas hőre hevítik. Ez a magas gyártási hőmérséklet a garancia az LG-HIMACS® tömörségére, homogenitására és a felület magas szintű ellenálló képességére.

LG HI MACS logo high LG HIMACSAz LG-HIMACS® majdnem annyira robosztus, mint a természetes kő, ennek ellenére faipari szerszámokkal lehet megmunkálni és feldolgozni. Ennél tovább menve, hézag és pórus nélkül lehet a lapokat egymáshoz illeszteni. Ennél fogva, nagy felületek hozhatóak létre élek is látható illesztések nélkül – úgy mint Himacs–ből készített mosdók és mosogatók zárt felületű beépítése (egybeöntött hatás).

Az LG-Himacs és a thermoforming (melegen-formálhatóság)

A HI-MACS® ÁDH lapokat, egyszerű melegítéses folyamattal termoplasztikus úton, 3 dimenziós formákra is alakíthatjuk. A design korlátlan lehetőségeihez további pluszt ad az egyes lapok fényáteresztő képessége, átvilágíthatósága. Még tovább erősíthetjük is a fényáteresztő képességet, a lapba mart struktúrákkal vagy mintákkal.

Az akrilkötésű ásványi lap, HI-MACS® színkánálata, szinte minden igényt kielégít. Majdnem minden elképzelhető színárnyalat szerepel mintái között, melyeket évente újakkal is kiegészítenek.

lg himacs LG HIMACS

Mindezek az anyagtulajdonságok az LG ÁDH lapokat a kiváló választás rangjára emelik az építészek és designerek számára.

Az elérhető színek kiemelt fontossággal bírnak építészeknek és designereknek egyaránt:

* Galaxy
* Marmo
* Lucent
* Solids
* Volcanics
* Sand & Pearl
* Granite
* Quartz
* Eden

LG-HIMACS® árlistához be kell jelentkezned.

HI-MACS®: egy, a legmagasabb higiéniai feltételeknek is megfelelő ÁDH anyag

 

Az LG-HIMACS® ÁDH anyagból készült termékek nem csak “egybeöntött” műalkotásként hatnak, hanem a résmentes illesztésnek és a homogén felületnek köszönhetően abszolút higiénikusak és könnyen tisztíthatóak is. Ezzel az LG-Himacs® maradéktalanul megfelel az egészségügy követelményeinek, hiszen pontosan ezen a területen elengedhetetlenek az olyan anyagok, amelyek kifogástalanul higiénikusak, és rezisztensek a kórokozókkal és a kémiai anyagokkal szemben. Az LG-HIMACS® ÁDH lap tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, és minden lehetőséget felkínál a kreatív tervezőknek, higiénikus tereket építeni, melyek funkcionalitásban és designban is meggyőznek minden megrendelőt.

lg himacs szinkoffer 300x210 LG HIMACS

A HIMACS® immunitása a szennyeződés, baktériumok, vírusok és számos kémiai anyag ellen, optimálissá teszi kórházak, rendelők és laborok számára. Ezen kívül kiválóan alkalmazható minden olyan helyiségben, ahol a higiénia fontos szerepet játszik.

Ezt a tulajdonságot erősíti ennek az ÁDH anyagnak a nem látható illesztése és a pórusmentes felülete. Így garantálható a teljesen higiénikus és könnyen tisztítható munkafelület. Tökéletes alapanyaga az egészségügyi, egyetemi vagy képzési tereknek, berendezéseknek. Ezt támasztják alá a tudományos tesztelések is: Az LG-HIMACS® higiéniai megfelelőségét a nemzetközi normáknak megfelelően, két független labor is (LGA és az NSF) vizsgálati bizonyítvánnyal igazolja.

 

 

 

Comments

More in Termék (16 of 22 articles)


  ÁDH Mosogató kínálatunk rendkívül széles. Alapjábanvéve, kétféle mosogató típusról beszélhetünk: lapból készített vagy öntött mosogató. Az ÁDH mosogatókról általában. ...