+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

LG-HIMACS

31
jan

LG-HIMACS

 

LG-HI-MACS®: Az ÁDH lapok új generációja

Mitől különleges az LG-HIMACS®?

Az LG-Himacs, mint akrilkötésű ásványi anyag, modern technológiai környezetben, folyamatosan magas szintű biztonsági előírás és ellenőrzés mellett készül. A gyártás folyamatában magas hőre hevítik. Ez a magas gyártási hőmérséklet a garancia az LG-HIMACS® tömörségére, homogenitására és a felület magas szintű ellenálló képességére.

LG-Himacs ÁDH lapmárkaAz LG-HIMACS® majdnem annyira robosztus, mint a természetes kő, ennek ellenére faipari szerszámokkal lehet megmunkálni és feldolgozni. Ennél tovább menve, hézag és pórus nélkül lehet a lapokat egymáshoz illeszteni. Ennél fogva, nagy felületek hozhatóak létre élek is látható illesztések nélkül – úgy mint Himacs–ből készített mosdók és mosogatók zárt felületű beépítése (egybeöntött hatás).

Az LG-Himacs és a thermoforming (melegen-formálhatóság)

A HI-MACS® ÁDH lapokat, egyszerű melegítéses folyamattal termoplasztikus úton, 3 dimenziós formákra is alakíthatjuk. A design korlátlan lehetőségeihez további pluszt ad az egyes lapok fényáteresztő képessége, átvilágíthatósága. Még tovább erősíthetjük is a fényáteresztő képességet, a lapba mart struktúrákkal vagy mintákkal.

Az akrilkötésű ásványi lap, HI-MACS® színkánálata, szinte minden igényt kielégít. Majdnem minden elképzelhető színárnyalat szerepel mintái között, melyeket évente újakkal is kiegészítenek.

lg-himacs

Mindezek az anyagtulajdonságok az LG ÁDH lapokat a kiváló választás rangjára emelik az építészek és designerek számára.

Az elérhető színek kiemelt fontossággal bírnak építészeknek és designereknek egyaránt:

* Galaxy
* Marmo
* Lucent
* Solids
* Volcanics
* Sand & Pearl
* Granite
* Quartz
* Eden

LG-HIMACS® árlistához be kell jelentkezned.

HI-MACS®: egy, a legmagasabb higiéniai feltételeknek is megfelelő ÁDH anyag

 

Az LG-HIMACS® ÁDH anyagból készült termékek nem csak “egybeöntött” műalkotásként hatnak, hanem a résmentes illesztésnek és a homogén felületnek köszönhetően abszolút higiénikusak és könnyen tisztíthatóak is. Ezzel az LG-Himacs® maradéktalanul megfelel az egészségügy követelményeinek, hiszen pontosan ezen a területen elengedhetetlenek az olyan anyagok, amelyek kifogástalanul higiénikusak, és rezisztensek a kórokozókkal és a kémiai anyagokkal szemben. Az LG-HIMACS® ÁDH lap tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak, és minden lehetőséget felkínál a kreatív tervezőknek, higiénikus tereket építeni, melyek funkcionalitásban és designban is meggyőznek minden megrendelőt.

LG-Himacs Színminta koffer

A HIMACS® immunitása a szennyeződés, baktériumok, vírusok és számos kémiai anyag ellen, optimálissá teszi kórházak, rendelők és laborok számára. Ezen kívül kiválóan alkalmazható minden olyan helyiségben, ahol a higiénia fontos szerepet játszik.

Ezt a tulajdonságot erősíti ennek az ÁDH anyagnak a nem látható illesztése és a pórusmentes felülete. Így garantálható a teljesen higiénikus és könnyen tisztítható munkafelület. Tökéletes alapanyaga az egészségügyi, egyetemi vagy képzési tereknek, berendezéseknek. Ezt támasztják alá a tudományos tesztelések is: Az LG-HIMACS® higiéniai megfelelőségét a nemzetközi normáknak megfelelően, két független labor is (LGA és az NSF) vizsgálati bizonyítvánnyal igazolja.

 

 

 

Hozzászólások