Márkabevezetés – Tristone

 

Új ÁDH lapmárka bevezetése

Magyarországon egy új ÁDH (akril) lapmárka a Tristone kerül bevezetésre

Az újdonság híre még a szerkesztőségbe is eljutott! :)

 

Kiszárvágott a hír, miszerint jelentősen 300,- EUR alatt, lehetséges 100%-ban akrilkötésű (hőre alakítható) ÁDH lapot vásárolni Magyarországon.

 

Megszakítjuk adásunka…

...egy fontos bejelentés miatt. A Stúdióból a műsorvezető Gipsz Jakab jelentkezik.

- Erős ármozgások tapasztalhatóak az ÁDH lapok piacán. Milyen hatást gyakorol az ármozgás a hazai ÁDH lapok kereskedelmére?

- Első sorban a magas forint-euró árfolyamot emelném ki. Mivel minden ÁDH akril lap importként érkezik az országba, ezért kényesen érint minden érdeklődőt és vásárlót a kedvezőtlen árfolyam ingadozás, döntésük meghozatalában.

- Sajnos, nem csak a magas euró, hanem a növekvő nyersanyag költségek is áremelésekre kényszerítik a beszállítóinkat. Ez abban igazolódik, ha egymás után emelik sorra az árakat. 2011-ban 2 beszállítónál is elérte az áremelkedés a 10%-ot.

- Akkor az árak miatt megrekedni látszik ennek a remek termék  értékesítésének a növekedése?

- Ha nem találunk valamilyen jó megoldást, akkor még ráadásul a 2012-re tervezett, 27%-ra történő ÁFA emelés is  súlyosbítani fogja a helyzetet!

- Egy megoldás a problémára lehet talán az Akril Felületek új lapanyaga. Egy intenzív 3 hónapos előkészítés után, lezárulni látszik az előkészítési folyamat, miszerint 300,- EUR alatt tudnak 2012-ben 12 mm-es lapanyagot kínálni, ráadásul nettó számla ellenében.

- Ez érdekesen hangzik! Milyen konkrét információi vannak erről?

- Ez az ár egyszerűen lehetetlen! Hogyan lehetséges ez? Ezt nem értem!

- Nem, nem lehetetlen. A Tristone névre hallagató márka egy az USA ban már, Livingstone néven ismerté vált, koreai gyártó terméke, a LION ChemTech-től. Kiváló minőség jellemzi alacsony ára ellenére. Nyúzták, haklították, tesztelték és beválni látszik. Talán ezt is nevezhetjük távolkeleti segítségnek?

- Köszönjük figyelmüket. Hallották! Ha nem akarnak a jövőben az emelkedő árak miatt többet kiadni egy akril termékért, akkor keressék a Tristone márkanevet.

Vissza a Stúdiónak

 

Színek, árak, kiegészítők – részletekért hívd a szerkesztőséget:

Ügyfélszogálat:

+361 201 6433
+3630 6456 814

Árlisták hamarosan!

 

Akril Felületek Blog

Olvasd híreinket a blogugunkban »»
vagy nézd meg a videóinkat »»

Ügyfeleink modták
ÁDH infók a könyvespolcról

A Gyakran Ismételt Kérdésekről:

"Köszönjük az infót, ez volt a legrészletesebb Magyarországról!" Hollóssy Pál

Mennyire vagyok megelégedve?

"Imádom! Otthon nem csak a konyhában, de az összes fürdőben is ÁDH lap került beépítésre. A konyhákba már mást nem is tervezek" Bényei István - építész - www.benyei.hu

Páratlan ügyfélszolgálat

"A sokszor aprólékos kérdéseim ellenére, nagyon kedves és szakmailag felkészült ügyfélszolgálattal találkoztam. Köszönöm!" Peter Goldtorp - LG-Himacs fabricator - UK-England

Könyvespolc
ÁDH infók a könyvespolcról

Ingyenesen letölthető segédleteinkből megtudhatod, hogyan kerülheted el a tipikus hibákat és hogyan készülj fel ÁDH lapból készült terméked megrendelésére és használatára.

Hogyan válassz ÁDH kivitelezőt?

Milyen ismeretekre van szükséged a vásárlás előtt ahhoz, hogy biztosan az elvárt minőséget kapd? Miért olyan fontos ez? Mert a választ rendszerint csak évek múlva kapod meg, ha nem olvastad a "Hogyan válassz kivitelezőt?" segédletünket?

Használd a virtuális könyvtárunkat, hogy megtaláld a számodra legjobb megoldást!

More in Blog, felhasználó blog, Gyártó blog (15 of 26 articles)
Policy Agenda-Ipsos: borúlátóbbak a kis- és középvállalkozások


Mélyponton a hazai kis-és középvállalkozások várakozásai A Policy Agenda – Ipsos felmérése szerint a kis- és középvállalkozói konjunktúra indexe mélypontot ...