+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

Márkabevezetés – Tristone

14
nov

Márkabevezetés – Tristone

 

Új ÁDH lapmárka bevezetése

Magyarországon egy új ÁDH (akril) lapmárka a Tristone kerül bevezetésre

Az újdonság híre még a szerkesztőségbe is eljutott! :)

 

Kiszárvágott a hír, miszerint jelentősen 300,- EUR alatt, lehetséges 100%-ban akrilkötésű (hőre alakítható) ÁDH lapot vásárolni Magyarországon.

 

Megszakítjuk adásunka…

...egy fontos bejelentés miatt. A Stúdióból a műsorvezető Gipsz Jakab jelentkezik.

– Erős ármozgások tapasztalhatóak az ÁDH lapok piacán. Milyen hatást gyakorol az ármozgás a hazai ÁDH lapok kereskedelmére?

– Első sorban a magas forint-euró árfolyamot emelném ki. Mivel minden ÁDH akril lap importként érkezik az országba, ezért kényesen érint minden érdeklődőt és vásárlót a kedvezőtlen árfolyam ingadozás, döntésük meghozatalában.

– Sajnos, nem csak a magas euró, hanem a növekvő nyersanyag költségek is áremelésekre kényszerítik a beszállítóinkat. Ez abban igazolódik, ha egymás után emelik sorra az árakat. 2011-ban 2 beszállítónál is elérte az áremelkedés a 10%-ot.

– Akkor az árak miatt megrekedni látszik ennek a remek termék  értékesítésének a növekedése?

– Ha nem találunk valamilyen jó megoldást, akkor még ráadásul a 2012-re tervezett, 27%-ra történő ÁFA emelés is  súlyosbítani fogja a helyzetet!

– Egy megoldás a problémára lehet talán az Akril Felületek új lapanyaga. Egy intenzív 3 hónapos előkészítés után, lezárulni látszik az előkészítési folyamat, miszerint 300,- EUR alatt tudnak 2012-ben 12 mm-es lapanyagot kínálni, ráadásul nettó számla ellenében.

– Ez érdekesen hangzik! Milyen konkrét információi vannak erről?

– Ez az ár egyszerűen lehetetlen! Hogyan lehetséges ez? Ezt nem értem!

– Nem, nem lehetetlen. A Tristone névre hallagató márka egy az USA ban már, Livingstone néven ismerté vált, koreai gyártó terméke, a LION ChemTech-től. Kiváló minőség jellemzi alacsony ára ellenére. Nyúzták, haklították, tesztelték és beválni látszik. Talán ezt is nevezhetjük távolkeleti segítségnek?

– Köszönjük figyelmüket. Hallották! Ha nem akarnak a jövőben az emelkedő árak miatt többet kiadni egy akril termékért, akkor keressék a Tristone márkanevet.

Vissza a Stúdiónak

 

Színek, árak, kiegészítők – részletekért hívd a szerkesztőséget:

Ügyfélszogálat:

+361 201 6433
+3630 6456 814

Árlisták hamarosan!