+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

Pontrendszer

22
ápr

Pontrendszer

Gyűjtsd Te is az Akrilpontokat!

Az Akril Felületek vásárlói pontrendszere. Mindenképpen megéri!

A Meinbecken.com S.R.O. 2011 közepétől visszamenőleges hatállyal (2011.01.01.)  elindítja vásárlói hűségprogramját és bevezeti pontrendeszerét. Ha már vásároltál nálunk ebben az évben akkor ez egy meglepetés számodra. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy belekezdj az AKRILPONTOK gyűjtésébe.

Mire és kinek jó a pontrendszer?

Minden olyan ÁDH lapokat és termékeket feldolgozó vagy értékesítő vállalkozásnak, melyek rendszeresen foglalkoznak ÁDH termékek eladásával. Itt a hangsúly a “rendszeresen” van. A rendszeres vásárlásból adódó éves forgalom után, egy pontrendszer pontjaiért beváltható hasznos ajándékokkal szeretnénk vásárlásaidat honorálni. Itt pedig a hangsúly a “hasznos”-on van. Ezért Te is alakíthatod véleményeddel, mi lenne számodra a hasznos pontérték?

Amit nem találsz a felsorolásban, de szeretnéd hogy bele kerüljön, írd meg a hozzászólásokban.

Hogyan működik az Akrilpontok gyűjtése?

Minden egyes vásárlásodért egy egyszerű számítás alapján AKRILPONTOKAT kapsz. Ezeket a pontokat minden negyed év végén automatikusan, tételezve megküldünk számodra, ha nem jelzed, hogy sűrűbb ritmusban szeretnéd. Az egy év alatt összegyűjtött pontokat január 15. – február 25.-ig számodra értékes dolgokra cserélheted vagy dönthetsz affelől, hogy tovább görgeted őket.

Mire cserélheted pontjaidat?

Ez a pont még kialakítás alatt van, de Te is részt vehetsz ebben a folyamatban, ha szavazol arra, Te mire cserélnéd szívesen pontjaidat:

Mi legyen a pontrendszerünkben?[polldaddy poll=5080364]

 

Alkoss véleményt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz + tíz =