+3630 6456814 info@akrilfeluletek.com

Rauvisio

19
már

Rauvisio


Rauvisio – ÁDH akril ásványi alapanyag, szilárd, homogén felület


A Rauvisio tömör, anyagában színezett ásványi alapanyag, mely egy harmad rész akrilgyantából és két harmad rész aluminiumtrihydrat-ból, valamint hozzáadott szín pigmentekből áll.

Ez a modern, akril alapanyag tökéletes megoldás az igényes és egyedi design elképzelésekhez. A Rauvisio akril felület tényleges alkotói szabadságot biztosít.
A design elképzelések megvalósíthatóságának alapfeltétele az innovatív alapanyagok megléte, melyekkel valóban kibontakoztatható a kreativitás. A Rauvisio ÁDH felület ismerete bővíti a belsőépítészetben alkalmazott igényes felhasználásra való anyagok körét.
Ideális a konyhában, fürdőben, ill. gyakorlatilag a lakás bármely terében, sőt egyes kültéri alkalmazásokra is megfelelő.
Lakásokon kívül, egészségügyi, kereskedelmi, officiális felhasználásának is rengeteg megnyilvánulási módja ismert.

A Rauvisio egyes alkotóelemei (az aluminiumhydroxid, az akril gyantával és a szín pigmentekkel) olyan sokoldalú alapanyaggá egyesülnek, amely ránézésre kőhatású, tapintása viszont kellemesen meleg, és megmunkálási tulajdonságai a tömörfához hasonlatosan, kitűnőek. A Rauvisio termoplasztikusan formázható, így az anyagból szinte bármely elképzelt forma kialakítható. A felület sima, pórusmentes, ezáltal higiénikus és könnyen tisztítható. A háztartásban használatos savaknak és lúgoknak ellenáll, vegyszerálló. Könnyen javítható, az estleges használati karcolások polírozhatók, gyakorlatilag újjá varázsolható a felület. Beépítésére jellemző, hogy illesztés-mentesen installálható, a mosdók, mosogatók munkalapba építésekor „egybeöntött” hatású munkapult alakítható ki. Mind vízszintesen, mind függőlegesen alkalmazható.

Tájékozódásul nézze meg a Rauvisio színeit elektronikus kiadványunkon. A képernyőn látott színek csak tájékozódásul használnak, nem helyettesítik az eredeti minták megtekintését.

 

 

Alkoss véleményt

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkilenc − tizenegy =