Wilsonart

 

Wilsonart – Gyönyörű és Hosszantartó

Képzelj el egy olyan felületet, amely éppoly tartós, mint amilyen szép. A felület lehetővé teszi azt a megjelenítést és designt, amit mindig is akartál.

E célt megvalósítandó, az amerikai Wilsonart cég létrehozta a Wilsonart® ÁDH (akril) felületet. Ez az akril alapú felület szilárd, nem porózus, és nem igényel impregnálást. Természetes, hogy hőálló, ellenáll a penésznek, gombáknak és a legtöbb foltnak, sőt a legmakacsabb foltok is könnyen lecsiszolhatóak. Felújítható és javítható – az esetleges karcolások könnyen javíthatók.

Beépítés esetén alig észrevehető, vízhatlan illesztések jellemzik, ezáltal ideális egyedi formatervezésre, mint pl. konyhai vízvető, vagy akár illesztés mentesen egybeépíthető Wilsonart mosogatóval és mosdóval is. A Wilsonart ÁDH felület az FDA által jóváhagyott az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezés és élelmiszer előkészítés területén. Mindezt kiegészíti a hosszú távú Wilsonart telepítési garancia.

A Wilsonart színeit az aktuális katalógusban ismerheted meg.

 

 

 

 

márc 19, 2011Termék

Neked mi a véleményed?

Please note: A hozzászólás moderáláa egy kis időt igényel. Nem kell újból elküldened a hozzászólásod, ha nem jelenik meg azonnal.


hét + 1 =

More in Termék (11 of 22 articles)


  GetaCore ® a német WESTAG & GETALIT AG akrilkötésű ÁDH anyaga Kézzelfogható, funkcionális előnyei és innovatív, esztétikus megjelenése, ...