Leggyorsabb

– itt elkészült termékek árait találod – díjmentes

Példa árak

Egyszerű

– használd ajánlatkészítő szoftverünk segítségét – díjmentes

Ajánlatkészítő alkalmazás
Árajánlat összeállítás házilag

– használd részletes segédletünket – díjmentes

Precíz

Ajánlat díj ellenében

– ha nem boldogulnál egyedül, elkészítjük mi – díjköteles

Tökéletes

Akril Felületek

Ajánlatkérés menete

Ahhoz, hogy egy igazi ajánlathoz juthass, négy különböző úton juthatsz el. Elvégezheted háromféleképpen az előkalkulációt Te magad, vagy megbízhatsz bennünket a számolással. Minden esetre, ha nem akarod magad elkészíteni vagy a legpontosabb eredményt szeretnéd és úgy döntesz, hogy bennünket bízol meg vele, az minden képpen némi pénzbe kerül, hiszen töb mérnöki óra szükséges hozzá. Természetesen ezt az egyáltalán nem komoly összeget egy megrendelés esetén beszámítjuk a teljes árba, így ebben az esetben ingyenes a számodra.

Példaárak katalógusból

Legyorsabb megoldás

Arra, hogy a leggyorsabban felmérhetsd magadnak, hogy mennyibe is kerül egy Corian® konyha vagy mosdópult, szétnézhetsz elkészült termékeink konkrét árai között. Lapozz bele bátran katalógusunkba és keresd ki a legjobban kívánságodhoz illő kialakítást, hogy képet kapj a költségek nagyságrendjéről. Azonnal eldöntheted, hogy elképzelésed mellett maradsz vagy más megoldás után nézel.

Természetesen az itt talált árak nem feltétlen lehetnek azonosak az elképzelésed szerinti termékkel. Az itt talált árak nem minősülnek ajánlatnak, csak tájékoztató jellegűek.

Díjmentes

Ajánlatkészítő szoftveres alkalmazás

Külön szoftvert fejlesztettünk ahhoz, hogy ajánlatodat a legegyszerűbben elkészíthesd Te magad. Csak ki kell választanod a kívánságod szerinti megoldásokat, ki kell töltened a terveid méreteivel és már meg is küldjük az eredményt egy válasz emailben, azonnal. Több változatot is kipróbálhatsz egymás után, így összehasonlíthatsz különböző kialakításokat is. Ezzel a megoldással csak fehér alapszínre kapsz ugyan ajánlatot, de az ettől eltérő színeket egyedileg kell kiszámolnunk.

Díjmentes
Ajánlatkészítő alkalmazás
Segédlet használata

Ajánlatkészítő segédlet használata

Letöltheted részletes ajánlatkészítő segédletünket, amit mi is használunk. Részletesen összeállíthatod terméked elemeit, összegezve a különböző modulok költségeit kapod meg a végső árat. Kicsit munkásabb mint az előző kettő, de rögtön azt is megtudhatod, miért kérünk csekély díjat akkor, ha az ajánlatot mi készítjük el.

Amit a szoftveres ajánlat nem tud felismerni, itt azt is azonnal megtudhatod, mennyi tábla alapanyagra lesz szükséged. A különböző márkák és azok színei nagy hatással vannak a végeredményre.

Díjmentes

Ajánlatkészítés munkatárs által

Az általunk készített ajánlat az egyetlen mód, amely kötelező érvényű ajánlattételnek minősül. Minden megrendelést megelőzi az általunk végzett számítás, mi szerint visszaigazoljuk a megrendelésed. Megrendelés esetén teljesen ingyenes, de ha érdeklődés szinten ezt a megoldást vállalod, akkor 15.000,- HUF +ÁFA díjat számlázunk ki. Erre azért van szükség, mert egy ajánlat felelősségteljes elkészítése 1,5 – 2 mérnöki órát vesz igénybe.

15.000,- HUF +ÁFA
Ajánlatkészítés - Manpower

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email

 

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!