Újból Budapest győztes a régióban

Ismét a Budapest Aiport nyerte a Skytrax szavazásán a legjobb kelet-európai repülőtér díját, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér sorban negyedik alkalommal nyerte meg a versenyt a saját kategóriájában.

Kulcs technológia

Ehhez a termékhez olyan kulcs technológiákat alkalmaztunk mint a Solid Works számítógépes térmodellezés és CNC marás.

Tervezés

Ennek a terméknek a tervezését Mészáros András végezte a ProjektMA stúdió tulajdonosa. Neked is tetszik a projekt? Katt ide!

Budport akril pult használat közben

Utazók visszajelzése

Az utazók visszajelzései alapján odaítélt díjat a Budapest Airport először 2014-ben vehette át a londoni központú Skytrax légiközlekedési tanácsadó cégtől. A 2017-es elismeréseket gála keretében adták át Amszterdamban. A díj történetében első ízben fordul elő, hogy egy kelet-európai repülőtér négy egymást követő évben nyeri el ezt az elismerést, folyamatosan megtartva a vezető helyet.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója a díj átadását követően azt mondta, kiváló szolgáltatási színvonalat szeretnének biztosítani a repülőtéri élmény minden összetevőjében, a hátizsákos turistáknak, a gyerekekkel utazó családoknak és az üzleti utasoknak egyaránt. “Budapest izgalmas látnivalók és programok széles választékát nyújtja az idelátogatóknak, mi pedig a jövőben is hozzá akarunk járulni a Magyarországon átélt felejthetetlen élményekhez” – fogalmazott.

Skytrax sorrend

A Skytrax idén közel 14 millió utas véleményét kérdezte meg 550 repülőtéren, ebből alakult ki a sorrend.

A Budapest Airport 2016-ban újabb rekord-évet zárt: szolgáltatásait a világ minden tájáról érkező, közel 40 különböző légitársasággal utazó, összesen 11,4 millió utas vette igénybe. Az utasforgalom kétszámjegyű növekedése együtt jár egy sor nagyarányú fejlesztési projekttel, amelyek a repülésbiztonság és a légiközlekedés védelmének további javítását, a kiskereskedelmi és a vendéglátó-ipari választék, valamint a parkolási és egyéb repülőtéri szolgáltatások további javítását és bővítését célozzák.

A kategóriában a második helyezett Tallin lett, a harmadik helyre pedig Kijev-Borispil futott be.

 

FORRÁS: airportal
A Budport egységes pultjai

Szeretnénk hinni abban, hogy az általunk végzett odadaó munka is hozzájárulhatott a növekedő ügyfélelégedettséghez mely a harmadik előkelő értékeléshez vezetett. A Corian® ÁDH felület kedvelt anyaga a magas terheléssel üzemelő publikus berendezéseknek.

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email