Újévi első levelem valamelyest szokványosnak is mondható, mivel számadás az elmúlt, 2011-es évre vonatkozóan. Nem szeretnék fogadalmakba bocsátkozni, viszont az elmúltat mindenképpen jó érzés kiértékelni, még akkor is, ha nem minden és mindig úgy sikerült, ahogyan azt szerettük volna.

 

Tudod miért?

Nem tudom, hogy neked miért lenne jó érzés számot adni az elmúlt esztendőről, de számomra két tényező kimondottan feldobóan hatott a folyamatban:

  •   Ami számomra eredménnyel járt, arra szívesen emlékeztem vissza. Ez természetes.
  •   Amikor valami eredménytelen volt, de az nem hangolt le, hanem inkább rámutatott olyan dolgokra melyeken javítanom kell, akkor ez az útmutatás okozott örömöt. Megtudtam, mit kell máshogy csinálnom.

Érdekes hatása volt ez annak, hogy leültem kiértékelni az elmúlt esztendőt. 2011 messze nem volt nyugalmas év. 2008 előtt jobban mentek a dolgok, most minden sokkal több munkával, erőbedobással párosul és mindemellett bizonytalanabb lett körülöttünk az élet.

Ilyen helyzetről a mi generációnknak nincs tapasztalata, egy csomó minden változik és olyan dolgokra kell felkészülnünk, ami ismeretlen a számunkra.

 

Fel tudunk készülni?

Erről még fogok írni bővebben a következő időszakban, mivel sok helyen olvashatóak hasznos ötletek mindarról, amit mi magunk tudunk irányítani és ezáltal befolyásolni is.

 

Mi történt 2011-ben az Akril Felületek háza táján?

2011 januártervezés, tervezés, tervezés. Nem csináltunk semmi mást, mint terveztük az évünket, latolgattuk a kiaknázandó lehetőségeket.

 

2011 február — kialakítottuk az Akril Pontrendszer feltételeit és működési elképzeléseit, mely túl van sikeresnek mondható beindításán és hamarosan az első évét értékelhetjük.

 

2011 március — elindult útjára az Akril Könyvespolc, ahol hasznos tudnivalókat kínálunk ÁDH lapok feldolgozásával, vásárlásával és ápolásával kapcsolatban. A letölthető pdf dokumentumok mindenki számára elérhetőek.

 

2011 április — az Akril Pontrendszer elindítása mellett, útjára inditottuk Fórumunk béta verzióját. Itt aztán tényleg lehet kérdezni, vitatkozni szakmai vagy egyéb, a munkával kapcsolatos dolgokról. Próbáld ki Te is!

 

2011 május — fejlesztés indult egy online kalkulációs program kialakításra. Szeretnénk egy olyan segédeszközt a kezedbe, da főleg ügyfeleid kezébe adni, mellyel gyorsan és hatékonyan, előre tudják kalkulálni ÁDH lapból tervezett elképzeléseiket. Hamarosan elkészül!

ÁDH árajánlat készítő online programunk

2011 júniusnyári értékesítési versenyt hírdettünk. Ha nem vettél részt benne, sebaj! Lesz még alkalmad indulni. Ez biztos!

 

2011 augusztus — átalakítottuk blogbejegyzéseink megjelenését weboldalunkon. Még nem olvastad?

 

2011 szeptember — elkészült egy rádióriport és bár végül nem ment adásba, mégis büszkeséggel tölt el a Gazdasági Rádió megkeresése. Talán legközelebb…

 

2011 november — megtettük egy hagyomány elindításának első lépését. Elhatároztuk, hogy cégünk minden évben egy rászoruló intézménynek olyan hasznos ÁDH terméket adományoz, ami segíti boldogulásukat, jobbá téve mindennapjaikat.

Első adományozásunk egy mosdópult formájában a váci Waldorf iskola új épületbe történő költözésével valósult meg. Ezúton is keresünk olyan iskolákat, de főleg gyermek kórházakat, rendelőket ahol valós minőségi javulást hozhat egy ÁDH pult, falburkolat, mosdó vagy egyéb hasznos dolog. Ha tudsz ilyet a környezetedben, szólj nekünk!

 

Webshopunkkal résztvettünk az Elektronikus Kereskedelem Napja – DotommerceDay – mozgalmában, extra kedvezményt biztosítva a karácsonyi időszakra. Jövőre EXTRA-Karácsonyi termékekkel is készülünk.

 

2011 december — végre beindult kapcsolat keresésünk eredménye: decemberben már 3 lakberendezőket oktató intézményben tartottuk meg az ÁDH lapokat bemutató előadásainkat. Oktatóprogramunk 2012-ben is nagy elánnal folytatódik.

 

Már az is örömmel töltött el, hogy mikor azon gondolkodtam milyen történéseket tudnék összeírni, hírtelen elkezdtek özönleni az említésre méltó események. A lista bővebb lett, mint amire előzőleg gondoltam.

Ha az új évről is ennyit tudok majd mondani, boldogan fogom megtenni.

[polldaddy poll=5849232]

 

Nálad hogy néz ki az évértékelés? Megtetted már?

 

A véleményed ne rejtsd véka alá! Szólj hozzá: