Akril Felületek – 2 évesek lettünk

 

 Bizony! Ugye Te sem gondoltad volna? Eltelt, már elrepült 2 év.

2 év egy cég életében nagyon kevés, de még is büszkén jelentjük:

 


Most megállunk egy pillanatra! Lefuttatjuk emlékeinkből az elmúlt 2 évet. Mi történt, hogy történt?

Felidézzük a cégalapítás körüli lépéseket, az ujjongó öröm és a hatalmas lendület izgalmát, amivel belevetettük magunkat a munkába. Az első sikeres üzlet mámorát. A következőét… az első lemondás kudarc élményét. Elégedett ügyfeleink, kialakult kapcsolataink kellemes légkörét. Az üzleti életben elkerülhetetlen csalódásaink tanítását.

 

Akkori terveinket, amit – hamar rájöttünk – a piac igényeivel összhangban kell szövögetnünk.

 

Igen, igaz, nem a legoptimálisabb körülmények között indultunk. A sokat emlegetett válság, az általános gazdasági nehézségek minket sem kímélnek. Időnként lóg az orrunk, időnként ránk ülnek a nehézségek.

 

DE! Soha, egy pillanatig sem kételkedtünk benne, hogy jót csinálunk. Hogy az anyag, a különleges és lenyűgöző ÁDH lap, vagy akril lap – kinek hogy tetszik – a ma és a holnap anyaga, esztétikus, látványos, innovatív.  Hogy ezzel a rendkívüli adottságokkal rendelkező felülettel és a belőle készíthető termékkel szeretnénk foglalkozni.

 

Az ÁDH lapok előtt még csak most kezd kibontakozni a jövő. Újabb és újabb alkalmazási területek fedezik fel maguknak. Örülünk, hogy ennek a folyamatnak részesei lehetünk. Mindezt átélhetjük az elegáns és igényes Corian®, Samsung Staron, TriStone, vagy éppen LG-Himacs lapunk által kialakított modern, jövőbemutató belső terek megálmodóival közösen.

 

Elképzeléseink mára változtak az induláshoz képest. Ami nem változott, az az, hogy Téged kedves partnerünk, a legjobban szolgáljunk ki, hogy szolgáltatásunkat tökéletesre fejlesszük. Küldetésünknek nem csak az akril lapok által megvalósítható ízlésformálást tekintjük, hanem a szolgálatot is.

 

Örömünk, hitünk, rajongásunk töretlen.

 

Ragadós évforduló

 

Az évfordulóra meglepetéssel is készültünk: ezekkel a kettesekkel egy csomót spórolhatsz!

 

 

Most egy hétig szinte ajándékba adunk 280 ml-es univerzális szilikont. Egy hétig csak nettó 277,50- HUF/tubus.

 

8 tubus átlátszó szilikon 2220,-HUF

Megrendelni itt tudod!

Sajnos lezárult!

 

Írd meg a Facebook-on, hogy Te hányadik éve dolgozol a cégedben (jobban mondva a cégeden) és +2 tubussal megajándékozunk.