Digitalis információ Corian® burkolatban

Közületi információs rendszerek 3D burkolatát tervezzük és gyártjuk. Te is szeretnéd egyedi, excluzív köntösben látni információs központodat? Terveztesd meg velünk.

3D

3D-ről olyan térbeli görbe felületeknél beszélünk, mint mondjuk egy labda. 3D formának nevezzük az összes olyan ívelt felületet, amit egy papírlappal nem lehet modellezni.

Kulcs technológia

Ehhez a termékhez olyan kulcs technológiákat alkalmaztunk mint a Solid Works számítógépes térmodellezés, CNC hajlító sablon marás, és a thermoformálás.

AF tervezés

Ennek a terméknek a tervezését saját tervező csapatunk végezte. Így a gyártás koordinálása is leegyszerűsödik. Neked is van egy projekted? Katt ide!

}

Időigényes

Az ilyen típusú Corian® akril lapok megmunkálása igencsak időigényes, még akkor is ha már sablonok rendelkezésre állnak a projekt előtt.

Az alap gondolat

Innen indultunk

Miért van az, hogy ezek a funkcióval ellátott digitális információs egységek olyan egyszerűek? Némelyik fel sem tűnik igazán, de a legtöbb esetben egyáltalán nem igazodnak az épület megjelenéséhez. Nem lehetne ennél markánsabb köntösbe bújtatni az egyébként unalmas technikát?

Kidolgoztuk a saját tervünket.

Megalkottuk az általunk elsőként optimálisnak ítélt megoldást. A következők mentén haladtunk:

  • legyen könnyed
  • legyen ergonómikus
  • legyed egyedi, jól megkülönböztethető
  • biztosítsa a a megfelelő teret a technológia számára
  • legyen könnyen kezelhető
  • ne lehessen könnyen másolni
  • legyen márkásítható
  • legyen könnyen telepíthető
  • legyen térbenálló (a hátulja se szégyenkezzen)

 

Ezen gondolatok mentén találtuk meg ezt a formát, amely mindegyik kritériumunknak maradéktalanul  megfelel. A projekt annyira megtetszett, hogy folytatjuk, akár még futurisztikusabb elképzelésekkel is.
Az anyagválasztás természetesen a melegen hajlítható Corian® lapokra esett. Alapszínek a fehér és a sötét szürke, de épületenként vagy emeletenként el lehet ettől térni. A színválasztás szintén egy orintációs segítség.
Információs oszlop terv
Másik nézet Corian® 3 dimenziós infó oszlopról
Információs oszlop terv

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email