Akár Corian® konyhai munkalap is lehetne

Fantasztikus, hogy bármit újra lehet gom(nd)bolni!

Ki hitte volna, hogy a konyhai munkalap témában még van új a nap alatt. De még mennyire! Nem csak mosogató és csepegtető költemények születnek üveg és egyéb kiegészítőkkel, vágódeszkával, hanem a teljes munkalap használatát és funkcióit újragondolta a Rossana olasz konyhabútorgyártó design csapata.
Hosszú, lapos mosogató, nagy íves “élek”, két szinten elrendezett munkafelület. Kitaláltak egy süllyesztett szintet ami felett mozgatható felületek vannak. Ide-oda lehet ezeket tologatni, hogy hozzáférjünk a szemetes ledobó nyílásához vagy az elrejtett konyhai eszközeinkhez.
Úgy dolgozhatunk a konyhai munkalapon, hogy minden kéznél van, de semmi sincs útban. A képek magukért beszélnek. Kényelem és rend mindenek felett.

 

Nagyméretű konyhai mosogató

 

Az anyagválasztás abszolút a luxus felé mutat. Természetesen hasonló karaktersztikát az akril felületekből is ki lehet vitelezni. Az ötletes megoldások sorát lehet ötvözni igényeinkkel és pénztárcánkkal egyaránt. Egy biztos: a megoldás teljesen egyedül álló és bizonyíték arra, hogy bármit újra lehet gondolni.
A jó design képes megszokott és bevált dolgokat úgy újraértelmezni, hogy az jobb lesz mint a régi. Valószínű, hogy ez a Rossana megoldás nem mindenki izlése, de szerintem fantasztikus.

 

Fantasztikus konyhai munkalap

 

Akár Corian munkapult is lehetne

 

Forrás: rossana.it

 

Ajánlatkérés azonnal! Tölts ki az adtaiddal vagy hívj a megadott telefonszámon:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám (kötelező)

  Tárgymező

  Ajánlatkérés tárgya

  konyhapultmosdópultrecepcióegyéb

  Üzenet

  Tölts fel terveket, skiccet

  captcha

  Hívj, ha bármilyen előzetes kérdésed lenne: +36 30 6456 814