Konyhakiállítás Budapest

2014

 

Az idei Konyhakiállítás kimagaslóan eredményesnek mondható. A siker záloga nem csak az esztétikus stand, hanem az Akril Felületek által forgalmazott ÁDH akrillap termékcsalád is – Corian®, Samsung Staron, LG-Himacs vagy TriStone, Kerrock .

Ugyebár vásárlás előtt mindenki szereti megfogni, megtapogatni a választott darabot, ami nagyban segíti a döntést. Egy szép ruhadarabnál is fontos szempont az anyag tapintása, mennyire puha, sérülékeny, kényes.

Nem minden a dizájn!

Kiállításokon való megjelenés lehetővé teszi, hogy az érdeklődők testközelből találkozhassanak az Akril Felületek által fogalmazott konyhapultokkal, melyeket igenis meg kell tapogatni, végigsimítani, érezni a különbséget anyag és anyag között.

Bemutatásra került az új ÁDH termékcsalád, a vágódeszka, ami kulcsfontosságú szerepet tölt be egy konyhapult-felület életének meghosszabbításában. Nem utolsó sorban, harmonizál az Akril konyhapultunkkal.

Ne szeletelj a felületen! Használj vágódeszkát!”  Szólít meg egy ÁDH akril lapból készült konyhai munkalap használati leírása.

A sok érdeklődőn felbuzdulva indítottunk egy közvélemény kutatást. Nyilatkozni lehetett, hogy melyik modell nyerte el jobban a tetszésüket, az alábbi lehetőségek közül választhattak:blog_kiállítás

A klasszikus fanyelű nyerte a
szavazást.

Ennek ellenére a másik kettő, kevésbé nevezhető klasszikus modellről sem feledkezünk meg, sőt, több méretben is gyártottunk belőle.

Természetesen nem marad hála nélkül a segítség: a szavazásban részt vevők közt kisorsolásra kerül egy vágódeszka készlet. Reméljük, az új tulajdonosa talál neki helyet konyhájában.

Bemutattuk az ET-line termékcsaládot is

Az egészségügyi és közületi pultoknál, mint pl. a kórházakban vagy rendelőben használt munkalapoknál magasak a higiéniai követelmények és elsődleges szempont a könnyű tisztítása egy olyan felületnek, melyen nincsenek apró rések, ahol megülhet a szennyeződés. Erre a problémára költséghatékony megoldást nyújt az ET-line Akril Felület. Termékeink szinte a teljes színválasztékban rendelhetőek. ET-line pult nem csak Corian® anyagból, hanem Samsung Staron, LG-Himacs, vagy TriStone színskálából is elérhető.