ÁDH lapok a lakóautókban és felépítményekben

Mire ad kielégítő megoldást az ÁDH lapok alkalmazása a lakóautódban?

Előzetesen: nem csak a lakóautó, hanem lakókocsi, hajó vagy vonat pultjainál is kedvelt anyaggal állsz szemben.

Alakíthatóság

Az ÁDH lapokat láthatatlanul lehet illeszteni, egymáshoz ragasztani. Ez a tulajdonság rendkívüli rugalmassággal ruházza fel az ÁDH alapanyagot. Könnyen idomul egyedi kialakításokhoz, lehet íves, az eleje feltüremkedő, lehet beugrás vagy mélyedés, bármi, amire szükséged van és hasznát veszed. Lehetsz teljesen egyedi!

Vízálló

Az anyag 100%-ban vízálló, ami a hosszú élet titka ott, ahol nem biztos, hogy minden az edényen belül marad. Ez nem csak egyszerűen hosszú távon garantálja a minőségét, hanem nem is tudod tönkretenni. A gyerekek sem tudják. Ugyanis javítható!

Javítható

Soha ne mond, hogy soha! Bármi megtörténhet, de az ÁDH lapok felületét és szerkezetét is bármikor, (mint ahogyan az előállítás során készült) észrevehetetlenül ki is lehet javítani. Ahhoz persze, hogy meg tudjon rongálódni, nagyon erős ütésnek kell kitenni. De hát egy járműről van szó.

 

Akril konyhapult lakóautóba

Akril konyhapult lakóautóba

Nézd meg a nagyobb képeken:

 

[nggallery id=1]

Még valami: ha egyszer megválnál a járművedtől, ez a felület érték! Mindenképpen növeli járműved értékét nem csak a használat során de egy új vevőnél is.

Ajánlatkérés

Ha lakóautód van, amit szeretnél felújítani, vagy most építed az újat, kérj ajánlatot Akril Felületekre! Ajánlatkérés  Még az is lehet, hogy Te magad is meg tudod csinálni!