Fánkozóban jártunk

Egy belvárosi üzlethelység átalakulása egy trendi fánkozóvá. A részletes és kiváló belsőépítészet remeke.
V

Falburkolat

A homogén fehér falburkolat egy publikus térben igen igényes elvárás. Főleg, ha hosszú távon tisztán szeretnénk látni. Az Akril felület nagyban segít a megoldásban.

Kulcs technológia

A thermoformált asztalok extrám, konzolos kinyúlása a térbe komoly feladat elé állított. Tesztek segítségével egy különleges tartószerkezetet rejtettünk a falba.

Belsőépítészet

A belsőépítészet és téralkotás a Roomba Home csapatának munkája. A megvalósíthatóságot és a funkcionalitást tekinteve a választás az Akril Felületekre esett. Neked is van egy különleges projekted? Katt ide!

Innen indultunk el.

Innen indultunk

Egy a vakolattól megfosztott, gyönyörű boltíves belvárosi üzlethelységbe érkeztünk. Felmérésre jöttünk a készülő MrFunk belvárosi fánkozó asztalainak és falburkolatainak kialakítása céljából. Az elektromos és gipszkartonos munkák már javában zajlottak…

Komoly kihívást jelentő konzolos asztaltervet kaptunk.

A Roomba Home csapata egy olyan asztaltervvel állt elő, amely 1200 mm-t! nyúlik ki a fal síkjából, ami mellé négy öt vendég is helyet foglalhat. Első ránézésre nagyon merész gondolat, de közösen tovább vittük a szálat, nem vetettük el a megvalósítás lehetőségét. Szerkezeti modellezés hozta meg a stabil eredményt, ami a fal mögött minden látogató előtt rejtve marad.

MrFunk Corian® asztalterv
Térben futó Corian® szalag

“Funkozni” mentünk

Elmentünk az újonnan nyílt MrFunk – Bagel and Donut -ba, kipróbálni az “eredeti amerikai” fánkot, amit a saját kultúránk egy kicsit máshogy ismer és készít. Itt minden nagyon színes és cukros. Az édes italokról folyik a cukormáz, de ez amerika.

Már az első pillantásra megradó volt a belső tér kialakítása. A belső teret a színes termékek mellett a fehér szín ural. Így kapott a halszálkás parketta padlózat is fehér műgyanta kitöltő, kiegészítő közeget, ami teljesen egyedi elképzelés. Tetszetős a mennyezet tégla burkolata, boltívei régi hangulatot idéz. A nyitott mennyezet a látható gépészeti elemekkel mai elvárások látványát nyújtja.

Abszolút divatos megoldás a látvány pékség, így a fánk készítés is üvegfal mögé került. Bepillantást kaphatunk a készítés részleteibe és a sütés folyamatába is.

Részemről külön említést érdemel a kézi készítésű csempékkel burkolt átadó pult. Íves elemei, lefolyó fogadására alkalmas darabja olyan részletek, amiket nem látunk minden sarkon.

Ha már itt jártunk, beépítettünk 6 db ÁDH asztalt és pár folyóméter akril falburkolatot is 🙂 A újabb vendéglátó helyeken nem kell dugaljat keresnünk, mert van elegendő belőle, mint itt is.

HELLO DONUT

A mennyezeti világító betűk, a HELLO DONUT megér egy külön fotót! Nagyon egyedi ötlet!
Mennyezeti világítás
Mennyezeti világítás
Mennyezeti világítás

Mi kerül ennyibe egy Corian® akril pulton?

Ez a kérdés sokakban felmerülhet, akiknek tetszik ugyan a kialakítható termék, de az árral nem tudnak megbarátkozni. Ha csak laikusan is elképzeljük, hogy csak sík, igencsak merev 12 mm-es táblák állnak rendelkezésünkre, kb. elképzelhetetlen az, hogyan lehetséges egy ilyen pultot egyáltalán előállítani? Mi kerül ennyibe egy Corian® termék esetében? – címmel külön bejegyzésben foglalkozunk. Megismertetünk a gyártás előkészületeivel és a folyamatokkal, amelyek elvezetnek egy termék megszületéséhez.

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email