A tervektől a megvalósulásig

Hogyan hasznosul a Samsung Staron higiéniai tulajdonsága?

Az akril, ÁDH lapok alkalmazása az egészségügyben több tulajdonságának is köszönhető.

A Géndiagnosztikai centrum Istenhegyi úti épületbővítésénél több bútornál is jelen vannak az akril anyagok. A bejáratnál és az első emeleten láthatjuk ezeket az akril szépségeket Samsung Staron alkalmazásával. A Géndiagnosztika modern stílusának megfelelően Staron Pure White felülettel készültek, könnyen hajlíthatóak, ezért is lettek ennyire különlegesek. A Géndiagnoszikához belépve egy pulthoz érünk, ami alul meg van világítva valamint vegyítve van egy kis piros színnel, így tökéletesen passzol a környezethez és ez teszi különlegessé az akril szépséget. Nem csak a pultban ülhetnek kényelmesen a dolgozók, hanem a páciensek egy kényelmes design padon tudnak megpihenni és várakozni.

 

Akril Felületek az egészségügyben

 

Szinte az összes darab rendelkezik valamilyen különleges könnyedséggel. Erőfeszítés nélkül birkóznak meg a gravitációval és lebegnek a térben. Az összeállítás különlegessége, az akvárium áll csak masszívan a földön, ami  szintén Staron anyaggal burkolt. Hatalmas akváriumot csodálhatnak így kicsik és nagyok egyaránt.

Az egész megjelenés kihívását a nagy rádiuszok kialakítása jelentette. Az ívek igazi lágyságot kölcsönöznek a bútor elemeknek. Ezzel nem csak hogy még könnyebben tisztíthatóak, hanem az intézmény filozófiájához és tevékenységéhez hibátlanul passzol.

 

ÁDH - akril akvárium burkolat

 

Még valami, innen indultunk: 3D látványtervek

 

3D staron tervek

 

Cégünk, az ET Surface Products Kft., örömmel vett részt a nívos projekt kialkításában. Akril Felületek az egészségügyben.

Még több recepcióspult itt.