Luminis – Rexfilm

Recepciós pult az új irodaház főbejárati aulájába.

Az iradaház felújítási munkálatainak design elemei a címe köre fonódva, Építész utca 26., alakította megjelenési elemeit. A több vállalkozásnak is helyet adó új irodaépület így minden lakója felé semleges maradt, de még is önálló arculattal rendelkezik.

 

Építész utca 26

 

A felújításhoz kapcsolódó igényes hozzáállást fémjelzi, hogy az épület egyik helyszíne volt az irodaházak éjszakája rendezvénysorozatnak 2014-ben. A részletekig nyúló igényes hozzáállás igazi értéket teremtett.

Kb. egy éve már megterveztem a második emelet recepcióját, ahová a Rexfilm költözött így az alaprajz szerinti hasonló kialakítás az épület befejeztével, mint utolsó símítás a főbejárati aula recepciójának felújítását is életre keltette.

 

A földszinti akril tervek

 

A tűzcsapok, elektromos szekrény, liftajtó, faltörés mind ugyanott szerepelt int a másodikon és egy hasonló kialakítás illett a földszintre, ahol a Luminis kft. irodái és bemutatóterme található. Mivel, hogy itt kezdetektől szóba jött az akril felület, a megvalósítás is ránk várt.

 

Luminis recepció

 

Az egyszemélyes munkahely több rejtett szekrényt és ajtót tartalmaz mint fent, de lényegében sikerült hasonlót alkotnunk. A fehér Samsung Staron könyöklő egy elemként oldja meg a szintkülönbséget, melynek feladata a biztonsági monitorok elrejtése, az ott dolgozó munkaasztala és az érkező vendég fogadó oldal magassága.

 

Rexfilm-Luminis

 

A tulajdonos érzékenysége a részletek iránt nagyban segítette a közös munkát.

A recepcióspult egyedi megjelenését a mögémart és mögévilágított 26-os házszám emeli ki. Nem utolsó sorban utal a Luminis Kft. világítástechnikai tevékenységére (LED).

Köszönjük, hogy részt vállalhattunk a színvonalas felújítási munkálatokban!

Még több recepcióspult itt.