ET – SYS

Szállodák és Hotelek részére

Hotel fürdőszobák gyors felújítása

Egykézből, hosszú garanciával

Kellemetlenségektől mentesen
Koncepcionális tervek, gyors adaptálás
Rugalmas alkalmazkodás egyéni alaprajzokhoz

ET – SYS

Kulcsrakész fürdőszoba felújitási koncepció

Szállodák és Hotelek részére

Fürdőszoba felújítás

Az ET-SYS koncepció kifejezetten a szállodaipar részére lett fejlesztve. Az ötlet támogatója a DuPont Corian@ akril felületek szállítója. Az ötletgazda a Crea-Diffusione, FR.

Kulcsrakész megoldás, alkalmazkodó egyedi méretre.

A legegyszerűbb út

Az elejétől a végéig egy kézben tarthatod a felújítás rögös feladatát. Nincs nyolc partner különböző felvonulási időpontokkal, elszámolással, nehézkes egyeztetéssel. Nincs zaj, szemét, nedves építőanyag.

Egyetlen vállalkozás képes a teljes felújításra, minimális bontás mellett.

Hosszútávú megoldás

Olyan megoldást kínálunk, mellyel hosszú évekre félreteheted a fürdőszoba felújításának gondját, magas minőségi elvárások mellett. A legjobb ár érték arányban. 10 év garanciával.

Felújítás rekord gyorsasággal, tökéletes felülettel.

Előnyök


 

Fantasztikus modernitás

Megoldásunk szépsége a hosszútávú, egyszerű modernitás ami nem megy ki a divatból. A fényforrások funkcionális, mégis decent megválasztása ugyan úgy hozzájárul a visszafogott megjelenéshez. Modern Design klasszikus megjelenésben.

Hihetetlenül gyors

Képzeld el, hogy nem kell feltörnöd a burkolatot, leverned a csempét, lehordani a sittet, várni a kiegyenlítő száradását, a vakolat a vésés a burkolat ragasztásának száradási idejére a fuga elkészítésére. Nem kell mindezt az építőanyag mennyiséget fel és lehordanod a működő szálloda liftjein, lépcsőházán keresztül.

Kiszereled a régi szanietereket és az új vezetékek szerelése már a régi fal előtt elkezdődhet. A Corian® burkolatunk mindent eltakar. Az előre gyártott rendszerelemekkel egy fürdő két nap alatt megújul. Ez elég gyors ugye?

Tisztább, mint gondolnád

A fent említett okokból kifolyólag sokkal kevesebb porral és piszokkal jár a felújítás. Már csak a kevesebb anyagmozgatás miatt is. Nincsenek nedves építőanyagok és a kevesebb zajról még nem is tettem említést:)

Miért Corian@?

Azért mert:
– felülete kiválóan karbantartható
– nincsenek fugák, szilikon tömítések
– hosszútávú garancia mellett modern megjelenés
– robosztus, vandálbiztos
– abszolút higiénikus!

A fent említett okok mellett már csak azt kell kiszámolnod, hány napig nem tudsz vendéget fogadni, ha nem a Corian® mellett döntesz?

Fürdőszoba felújítási koncepciónk úgy lett kifejlesztve, hogy az a legtöbb alaprajzhoz többletköltség nélkül adaptálható. Ez nagyban megkönnyíti a gyorsaságot és még költséghatékony is. Utoólagos szerelés is lehetséges gépészeti meghibásodás esetén!

A termék tervezésünk persze azt is lehetővé teszi, hogy az adott szálloda vagy hotel arculatát is visszahozzuk a tisztálkodás világában. Ha fontos a belső márkaépítés és egyedi magjelenés, akkor termékünk a tökéletes választás.

Amennyiben egyedi igényekkel rukkolsz elő, természetesen arra is megtaláljuk a közös nevezőt. Keress bennünket bátran! +3030 6456 814 vagy info @ akrilfeluletek.com

Vállaljuk a teljes kulcsrakész beépítést és kivitelezést. Mit jelent ez számodra és a vállakozásodnak? Egyetlen vállalkozás megoldja a fürdőszobák felújítását. Ennél jobb nem történhetne szervezési gondok orvoslására!

3 + 8 =

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!