Duális képzés Törökbálinton

Az ET Surface Products Kft. képzési helyet biztosít a jövő orientált Corian® termékek előállítása területén.


 

Miért jó ez neked?

Gyakorlati tapasztalatra teszel szert
Ha végeztél, nagy a valószínűsége annak, hogy nem kell új munkahelyet keresned
Sok több gyakorlatban használható tudásra teszel szert mint a tiszta elméleti képzésen
Bevétellel rendelkezel tanulmányaid alatt

%

Nagyobb esély pályakezdőként

Pályakezdőként 74%-kal nagyobb esélyed lesz elhelyezkedni, ha még sem akarnál nálunk maradni, mivel rendelkezni fogsz gyakorlati tapasztalattal egy gyártó üzemből.

Miért jó ez nekünk?

Időt fordíthatunk a képzésre
Olyan szakemberre tehetünk szert a képzésben, aki kiismeri magát a termelésünkben
Olyan tudást adhatunk át, amit nem csak nálunk, de főleg még is, kamatoztathatsz
Friss impulzusokkal gyarapodhatunk

%

Esélynövekedés

82%-kal megnő annak az esélye, hogy egy végzős hallgató az addig már megszokott kollegális légkört választja első munkahelyéül, így a képzést biztosító vállalkozásnál marad.

Miért jó ez a vállalatnak?

Hogy a fiatalos csapat azt is jelentse
Közös célokat valósíthatunk meg együtt
Osztozhatunk a sikerben, tanulhatunk a kudarcokból
Közösen építhetjük a jövőnket
Hozzájárulhatsz európai terjeszkedésünkhöz

%

Vállalati fejlődés

92%-kal megnő a vállalati eredményesség abban az esetben, ha már a képzést is a vállalkozásnál megszerző munkatársak alkotják a csapatot.

Gondolkodj a dobozon kívül!

Cégünk és tevékenységünk kakukktojásként szerepelt a rendezvényen. A Corian és a vele azanos ÁDH lapok feldolgozása nem kimondottan faipari tevékenység, még is ez áll hozzá a legközelebb.

Egy biztos, hogy a feldolgozásnál használt gépek 85%-a a faiparból származik. Termelésünk zöme faipari fogások és Know-How -n keresztül jön létre, de az eredmény szemlátomást különbözik a faipari termékektől. Mivel erre az anyagra nincs egyértelmű képzés, így mi speciális tudáshoz és tapasztalathoz juttathatunk.

Ez mind a tiéd lehet


 

Szerezd meg a tudást a legkülönfélébb területeinken:

SolidWorks CAD-CAM
Üzemszervezési ismeretek
Gyártásszervezés
CNC working
LEAN management testközelből
Nemzetközi design
Export megfelelőség
Marketing, ha érdekel

Nyugat Magyarországi Egyetem Simonyi Károly Kar nyílt nap

2015.11.20.-án résztvettünk a NYME pályaválasztó nyílt napján, ahol bemutatkoztak a karok, beleértve az Alkalmazott Művészeti Intézetet (AMI) is. Prezentációval egybekötött pörgős bemutatkozásokon keresztül kaphattak az érdeklődők kedvet és információt szakirányú választásuk támagatásaként.

Cégünk főként a Faipari Mérnöki kar hallgatói ill. a Formatervező Mérnök szak hallgatóinak kínál gyakorlati képzési lehetőséget a duális képzés keretin belül.

 

 

A tervezés pillanatai közösek. Ahogyl megszületnek a termékeink, azt közössen alakítjuk ki. Minden ötletre vagy a legbolondabb gondolatra is szükségünk van. Csak egy kiadós ötletelés után jöhet a computer.

Mielőtt termék lesz az ötletekből át kell gondolnunk a legapróbb részleteket is. Tulajdonképpen, legyártjuk fejben az ötleteinket, azután összeszedjük a szükséges anyagokat és erőforrásokat gyártási folyamatainkhoz.

A gyártás a szakembereink dolga. Viszont Te felügyelheted ezt a folyamatot, hogy a terveinket mennyire fedi a valóság? Össze kell vetni, mennyire jól terveztük meg a valóságot. Ha nincs fedésben a kettő, vajon melyiken kell módosítani?

Itt nem csak a gyártás után követéséről van szó, hanem maga a termék életéről is hoznunk kell döntéseket. Termelékenységi mutatók, utókalkuláció, eredményesség szintén olyan kifejezések melyek még ide tartoznak.

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!