A 2011-es évtől sokkal többet várhatsz. Hogy miért gondolom így?

 

Komolyabb terveim vannak a jövőt illetően, ezért tettem így.

Terveim, melyek a komolyabb és színvonalasabb együttműködést tűzik ki célul. Szeretném, ha minél több akrillapot, kiegészítőt és ragasztót tudnál egyre jobb szolgáltatás mellett értékesíteni ügyfeleid felé. Céljaim között szerepel, hogy minél sikeresebb legyél az akrillapból készült termékek előállításában és egyre jobb pozíciót harcolj ki ügyfeleid fejében. Szeretnék minél több segítséget nyújtani ahhoz, hogy ragaszkodjanak a minőségedhez!

Ezért egy speciális, Neked összeállított árlistával szeretném első ízben támogatni a fent említett célokat. Kérem, tanulmányozd át az árakat, hasonlítsd össze az előzőekkel. Egyetlen fontos különbség a korábbi árlistákhoz, hogy ezek az árak nem tartalmazzák a szállítás díjait. 3 hetes szállítási ciklusok betartása esetében a lapokat max. 20,-EUR terheli darabonként. Ezzel ösztönözve azt, hogy együttesen optimalizáljuk a szállítások időpontját és mennyiségét.

Szállítási díjak

Bízom benne, hogy az árak eleve egy nagyobb mennyiségű értékesítést generálhatnak a számodra, így egyszerre, várhatóan több táblát kell majd kiszállítanunk. Minél több táblára oszlik el a szállítási díj, annál kevesebb jut egy lapra. Ja, ami még fontos, hogy nettó EUR számlát állítok ki, amennyiben érvényes közösségi adószámmal rendelkezel.

Ha a megrendelt lapok a rendelési cikluson kívül, sürgősen szállítandóak, akkor arra a mennyiségre a teljes szállítási díjat fel kell számolnom.  Ugyanakkor, a 10 tábla feletti mennyiség házhoz szállítása ingyenes. De hogyan lesz a szállítási díj = 0,-EUR? Erről a következő bejegyzésben olvashatsz

Nem kell többé különböző akrillap árlistát bogarásznod!

  • A nyomtatható árlistánkat egyszerűsítettük és minden lapmárkát egyforma alapokra helyeztünk. Így sokkal gyorsabban és egyszerűbben tudsz összehasonlítani.
  • Összehasonlító táblázatok segítenek kiválasztani a megfelelő lapot. Táblaméretek segítségével vastagság szerint, vagy m2 alapon.
  • Internetes rendelési felület, azonnali árakkal, tájékozódás céljából is nagyon hasznos, nem csak a rendelés megkönnyítéséhez. START 2011. március 24.-e, csütörtök. Az online rendelés +3% kedvezménnyel párosul.
  • Ha az internetes felületen rendelsz, automatikusan pontokat is gyűjtesz a vásárlásaid után. Ezzel nem kell foglalkoznod, csak év végén, amikor is beválthatod a pontjaidat értékes cuccokra.
  • Rendszeresen fogok akciós ajánlatokkal előállni. Felkutatom az adott pillanatban a legjobb árat. (már meg is találod az elsőt jobbra)

A következő leveleimben ezekről olvashatsz:

1.    Milyen garanciát lehet a szállítási határidőre vállalni?

2.    Jó lenne spórolni, de hogyan?

3.    Hányszor adsz el egy ügyfelednek? Csak egyszer?