Miért lehet Neked hasznos az ET Surface Products Kft.?

Mert nálunk csak az akrilkötésű ásványi lapok, az ÁDH lapok körül forog minden! Tapasztalat, tudás, beszerzés, hozzávalók és szerszámozottság. Minden, ami az ÁDH termékek kialakításához és használatához kellenek.


Mit szólnál egy olyan alapanyag beszállítóhoz, ahol a figyelem 100%-ban Rád, mint tervezőre, feldolgozóra, vagy felhasználóra összpontosul?

Az ET Surface Products Kft. egy olyan márkafüggetlen, egyéni filozófiát követő vállalat, ahol a középpontban kizárólag Te állsz. Te, aki az ÁDH lapokat betervezed, megmunkálod, használod vagy a jövőben ezt szeretnéd.  Ennek az anyagnak technológiai ismeretháttere, tökéletes feldolgozása és lehetséges kiegészítői érdeklődésünk és anyagszeretetünk alapja.

 

Vállalkozásunkat azzal a nem titkolt céllal alapítottuk, hogy az akrilkötésű ásványi lapok feldolgozásához szükséges legtöbb hozzávalót biztosítsuk a Te számodra. Ez az állandó törekvés garantálja azt, hogy a legszélesebb spektrumú ismeretekkel, lehetőségekkel és eljárásokkal ismerkedhess meg nálunk.

 

Mindezt egyetlen beszállító, az ET Surface Products Kft. segítségével.

Mire gondolok ezzel?

Egyetlen kapcsolattal a legoptimálisabb megoldást kapod az adott, megoldandó akril feladathoz. Milyen mennyiség mellett, melyik márka ár-érték arányával érheted el a tökéletes minőségi és anyagi megoldás egyensúlyát. Akkor sem kell feleslegesen keresgélned, ha az ügyfél olyan anyagot kíván, amivel még nem dolgoztál. Egy helyen gyűlnek vásárlásaid, melyek egyre jobb beszerzési pozíciót kínálnak számodra.

 

Ahhoz, hogy a legrészletesebb tanácsot kapd, – pl. a színspecifikus kivitelezés fortélyaihoz, ötletet olyan hibák elkerüléséhez, melyet ha a saját károdon tanulsz meg kiiktatni, akkor sokkal nagyobb árat kellene fizetned a leckéért, – nem kell feleslegesen időt pazarolnod. Ahogy egyre jobban haladsz előre a profi feldolgozás felé, egyre mélyebb és mélyebb információkat kapsz.

 

Olyan hátteret kapsz, ahol felhívják figyelmedet arra, ha pl. az adott technikai megoldáshoz még nem rendelkezel egy szükséges eszközzel vagy ismerettel, jártassággal. Ugyanakkor, el tud Téged látni (akár egyszerű, akár a legbonyolultabb) speciális, ÁDH lapok feldolgozásához optimálisan alkalmazható szerszámokkal és nélkülözhetetlen segédanyagokkal is.

 

Mindig megkapod azt a feltétlen szükséges ismeretanyagot, mellyel lerövidítheted a saját idődet a profivá válás útján.

Ne feledd, az idő pénz!


Tornoczky Gábor

+3630 6456 814
tornoczky @ akrilfeluletek.com

Skype: gabor.tornoczky

Céges adatok:

ET Surface Products Kft.

2045 Törökbálint
TT Ipartelep 27.

24244376-2-13