Hogyan ápold és óvd újonnan megszerzett ÁDH felületedet?

Mitől marad hosszútávon új?

Általánosan kijelenthető, hogy az ápolás a hosszan tartó szépség alapja. Erről bővebben olvashatsz az általános érvényű kezelési és ápolási segédletben. Az itt olvasottak alkalmazása minden ÁDH felületre érvényes.

Mit tudhatsz meg belőle?

 • A mindennapos tisztán tartás módszerét.
 • Milyen rendszerességgel ápold a mosogatódat?
 • Hogyan kezeld a makacs foltokat?
 • A vízkő elkerülhetetlen, de mi legyen vele?
 • Mire kell vigyázni?
  – Hő
  – Karcolások
  – Vegyi anyagok

A hosszan tartó garancia is feltételezi, hogy alkalmazod az ápolási leírásban javasoltakat, bármelyik ÁDH lapról legyen is szó.

FONTOS! Ha ÁDH felületeddel bármi is történne, ne ess kétségbe! Az ÁDH lapok felülete a helyszínen javítható, felújítható. Ha bármilyen megoldatlan problémád adódna keress bennünket bátran. Kapcsolat

Mi van még az ápolási útmutatón felül?

Van még egy csodaszer, amit kifejezetten merek ajánlani. Egy nanotechnológiára épülő szer, mely egy bevonatot képez a felületen, tisztító hatás mellett. A NANOINDURO szettet háztartási kiszerelésben tudod megrendelni és kb. 5-6m²-re elegendő.

NanoInduro szett ÁDH lapok ápolására

Sajnos, mint minden bevonat ez is kopik, így célszerű az ápolást 1-2 évente megismételni. A konyhai munkalap hosszútávú szépsége megéri ezt a fáradtságot, már csak azért is, mert a munkalapod túl fogja élni a konyhabútorodat. Ha elérkezik ez az idő, csináltathatsz belőle valami újat.

Ajánld kiviteleződnek is!