Közösségi terek alapanyagaként is kiváló választás!

Mindig probléma az erősen igénybe vett felületekre a megfelelő anyagot megtalálni. Az ÁDH lapokkal nem kell tovább keresgélned.

Miért olyan alkalmas az akrilkötésű ásványi anyag a közösségi terekbe?

Erre az anyag pozitív tulajdonságainak garmadája adja meg a hiányzó választ. Ha az igénybevétel oldaláról közelítjük meg a dolgot, akkor a fokozottan karcálló, rendkívül ellenálló, javítható, felújítható és könnyen tisztítható oldalát említeném.

De nem csak ezekkel tulajdonságokkal vívta ki magának a kivételes megkülönböztetést. A higiénikus felület például nem elhanyagolható szempont egy közösségi mosdó esetében, ha ez még a könnyű tisztíthatósággal és a tökéletes vízálló tulajdonsággal párosul, akkor mondhatjuk, nincs jobb alternatíva.

Esztétika. A rengeteg válaszható szín nagy hatással van irodaházak belsőépítészeire, akik az adott céges arculatot követik tervezésük során.  A legfontosabb darab egy ilyen épületben a recepciós pult. Úgy is mondhatnánk, az épület névjegye.  Az sem mellékes, hogy akár kültérre is alkalmazható, még az élénk színek sem fakulnak az UV sugárzás hatására. Még épület homlokzati burkolataként is használt felület.

A higiénia az élelmiszerbiztonsági előirások megfelelőségét is magában hordozza. Ezért látni növekvő mennyiségben gyorséttermek kiadó pultborításaként, vagy akár asztallapok burkolataként. De általánosan kijelenthető, hogy kiváló választás minden olyan alkalmazás estében is, ahol a felület élelmiszerrel közvetlenül érintkezik.

A banki ügyfélpultok már csak ráadás a felsorolásban. Több bank és postahivatal arculatához szervesen illeszkedő felülettel találkozhatsz a hétköznapokban.