Mire számíthatsz mint szakember, a cégünktől?

Ma már mindenben nagy a kínálat, nagy a tolongás az élet szinte minden területén. Ezért számunkra rendkívül fontos, hogy Téged olyan információkkal lássunk el ami csak rád vonatkozik, mely éppen az adott érdeklődésednek és képzettségednek a legjobban megfelel.

Ezért a szakembereknek szóló információinkat három csoportra osztottuk:

Kezdők
Még soha nem dolgoztál ÁDH lapokkal, vagy ha igen, csak egyszer vagy kétszer. Tehát minimális a tapasztalod és biztosan rád férnek az alapinformációk a feldolgozással kapcsolatban.
Haladók
Már több mint 5 munkán túl vagy, feldolgoztál 5-10 tábla ÁDH lapot, már találkoztál problémával és lehet, hogy meg is oldottad. Ha ez nagyjából rád igaz, akkor a haladó infókat ajánlom.
Profik
Már csak ritkán adnak fejtörést az új feladatok, de szeretnél lépést tartani a feldolgozási trendekkel, szeretnéd követni az újdonságokat az ÁDH “iparban”. Isten hozott a fedélzeten!

Természetesen böngészhetsz bármelyik szinten, de a legjobb, ha a saját készítői szintedet a legpontosabban behetárolod és ott a legtöbb tudást megszerzed. Csak ezután lépsz tovább.

 

 Újdonságok profi szakembereknek

Tényleg léteznek még számodra újdonságok az ÁDH lapok feldolgozása területén?

Ugye Te sem profiként kezdted a pályafutásod, hanem idővel azzá lettél. Tanultál és tapasztaltál munkád során. Valószínű, hogy mindezek ellnére sem láttál vagy ismersz mindent, mint ahogy ezt én sem állítom magamról, de őszintén remélem hogy tudok neked itt vagy ott hasznos olvasnivalóval szolgálni.

Milyen kiugró területek használták már az ÁDH lapokat?

 

A legkiforrottabb technológiai eszközök és módszerek az ÁDH lapok feldolgozásában

 

A profik járulékos “feladatai”

Végül, ha profi vagy a szakmádban, nem marad más nemesebb feladatod, mint átadni ezt a tudást. Tanítsd fiatalabb kollégáidat vagy írd le a tapasztalatidat. Minegy hogy hogyan, csak add át az értékes információkat a cégedban dolgozó fiataloknak.