Akril recepcióspult – ADAMA

Felkerült az I-re a pont

Akril recepcióspulttal zárult az ADAMA cég központi irodájának kialakítása. A szőnyegezett új iroda emelet már csak a recepcióra várt, hogy megkezdhesse működését. Csapatunk az előre megszervezett időpontban érkeztek a helyszínre és szerelték a helsyzínre a kivülről ugyan egyszerű, belül még is komoly kialakítással bíró recepciós pultot.

Projekt típus: Akril recepcióspult
Megbízó: ANDERSOON & BLAISE
Dátum: Október, 2014
Kulcsszavak: Iroda, Akril Recepció
Anyag: Samsung Staron Bright White

Nehézség is akad

Az igazság az, hogy nem mindig megy minden úgy mint kés a vajban. Ennél a pultnál történt, hogy nem ellenőriztük le a terepet kiszállítás előtt. Egyszerűen csak hagyatkoztunk arra a kijelentésre, hogy a lépcsőház hatalmas, fel fér a pult egyben. Ez is okozott némi gondot, mivel a 6.-ra kelle felcipelni és egy ilyen darab nem a csekély súlyáról híres. Lift nem használható. A helyszínini kiszállítás pillanatában viszont kiderült, hogy semmilyen formában nem tudunk a recepciós pulttal egyben feljutni az emeltre.

Nagy szomorúan, de ketté vágtuk az elkészült darabot. Persze ebből nem látszik semmi, de nygon bosszantó volt.

Bízunk abban, hogy mindenből lehet valami hasznosat tanulni. Azóta mindig magunk ellenőrizzük a helyszíni adottságokat és döntünk a kiszállítható darabok nagyságáról.

ADAMA fehér akril recepciós pult

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email