Íves fehér akril recepciós pult

A GM új irodája Budapesten

Térgörbe elemek megjelenését nagyban lehetővé teszi a Corian® és a hozzá hasonló akril alapanyagból készíthető technológia lehetőségei. A thermoformálás nem újkeletű megoldás, de a bútoripari tervezésben jelenleg még annak számít. Lassabb terjedését talán azzal magyarázhatjuk, hogy a 3D-s testek megoldása komoly technikai és tudás hátteret igényel.

Íme egy újabb példája a 3D formavilágú recepcióspult a GM új, Váci úti főhadiszállásán. A nemzetközi szintű iroda komoly kihívás nagylétszámú csapat igényeinek kiszolgálására és a zökkenő mentes irodai munkafolyamatok biztosítására. Az egyedi recepciós pult ezt az igény és elvárás szintet fedi le. A terveket Horváth Dávid, az #Europa Design munkatársa készítette.

Projekt típus: Akril recepcióspult
Megbízó: Europa Design
Dátum: Majus 15. 2015
Kulcsszavak: fehér recepciós pult, 3D, akril
Anyag: Samsung Staron Bright White
3D Corian® megmunkálás

Részletek

Amennyiben részletesebben érdekel, hogyan alakult  a projekt menete, milyen nehézségekbe ütköztünk, milyen közös tapasztalatokra tettünk szert, olvass tovább részletes beszámolónkban.
További információkért jelentkezz ügyfélszolgálatunkon: +3630 6456 814

Érdekesség

Felmerült a kérdés, hogy a nyolcadik emeletre hány darabban kell feljuttatnunk a majd 6 m-es recepciót? A helyszíni felmérés alapján kioderült, hogy a teherlift jelenti a szűk keresztmetszetet. Mindent egybevéve hatalmas szerencsénk volt. A lift mérete ugyanis megengedte, hogy csak 2 darabra kelljen szelnünk a pultot. 2 cm szabad hely maradt az ajtóig, de így csak egyetlen ragasztási felületünk maradt a helyszínre.

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email