Géndiagnosztika

Géndiagnosztika

A tervektől a megvalósulásig

Hogyan hasznosul a Samsung Staron higiéniai tulajdonsága?
Az akril, ÁDH lapok alkalmazása az egészségügyben több tulajdonságának is köszönhető.

A Géndiagnosztikai centrum Istenhegyi úti épületbővítésénél több bútornál is jelen vannak az akril anyagok. A bejáratnál és az első emeleten láthatjuk ezeket az akril szépségeket Samsung Staron alkalmazásával. A Géndiagnosztika modern stílusának megfelelően Staron Pure White felülettel készültek, könnyen hajlíthatóak, ezért is lettek ennyire különlegesek. A Géndiagnoszikához belépve egy pulthoz érünk, ami alul meg van világítva valamint vegyítve van egy kis piros színnel, így tökéletesen passzol a környezethez és ez teszi különlegessé az akril szépséget. Nem csak a pultban ülhetnek kényelmesen a dolgozók, hanem a páciensek egy kényelmes design padon tudnak megpihenni és várakozni.

Részletek

Projekt típus:   Egészségügyi pult
Megbízó:          Géndiagnosztika
Dátum:             Február 10, 2014
Skills Branding, Web Design
View elegantthemes.com

akril felületek a géndiagnosztikában

A projekt érdekessége

A legnagyobb kihívást a hatalmas aquarium szerkezeti integrálása jelentette számunkra. Olyan feltételeknek kellett megfelelni egyszerre, melyek együttesen komoly problémát jelentettek a kivitelezhetőség talaján.

Érdekesség

A tökéletes tervezői munkát minősíti az a tény, hogy a késztermék teljes egészében megfelel a látványterveknek. Nem volt szükség munkaközi módosításra, változtatásra. Sajnos az a tapasztalatunk hogy az ilyen munkafolyamat inkább a ritkaság.

Az időben ki nem talált részletek, a majd megoldjuk hozzállás rengeteg többlet energiát emészt fel mint annak az időráfordítása, hogy mindent előre határuzzunk meg.

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email