Különleges 10 személyes tárgyaló asztal

Ovális tárgyaló asztal – mint egy UFO

Egy izgalmas tervet kaptunk az irodánkban, egy hatalmas, ovális, fehér akril tárgyaló asztalról. Először percekbe telt értelmezni az elképzelést. Megzavart a metszeti síkok sokasága, de a végén egy látványterv Ernst Andrástól, a tervezőtől, mindent világossá tett. Ami rögtön feladta a szürkeállománymak a leckét, hogy az asztal lábát képező tömb nem középen helyezkedett el. Ezután még felmerült a kérdés: és mi lesz ha elköltöznénk?

A megvalósítást megelőzte egy terpszemle. Ettől függ ugyan is, hogy hány darabban tudjuk az asztalt kiszállítani, kell-e a helyszínen ragasztást végezni? A lépcsőház, a bejárati szélességek és a csak első emelet mind lehetővé tették, hogy két darabban kerüljön ki a helyszínre. Ez több szempontból is fontos, de kiemelném, hogy a műhelymunka mindig hatékonyabb, kényelmesebb és sikeresebb a helyszíni szerelésnél.

Projekt típus: 3D ovál akril tárgyalóasztal
Megbízó: AMNESIA
Dátum: Majus 04. 2015
Kulcsszavak: fehér tárgyaló asztal
Anyag: LWS A-104 extra széles
Fehér akril ovális tárgyalóasztal

Részletek

Amennyiben részletesebben érdekel, hogyan alakult  a projekt menete, milyen nehézségekbe ütköztünk, milyen közös tapasztalatokra tettünk szert, olvass tovább részletes beszámolónkban.
További információkért jelentkezz ügyfélszolgálatunkon: +3630 6456 814

Ne fogd vissza magad

Küldj egy pár sort amikor csak gondolod, munkatársunk válaszol amilyen gyorsan csak lehetséges

Email