Corian® recepciókat építünk

Tökéletes részleteket tervezünk. 3 dimenzióban álmodunk. Meg is építjük.

Irodaházak személyisége

Specialitásként tekintünk recepciós pultjainkra

Elkészült pult

Össz folyóméter

Munkatárs

%

Határidőtartás

Amit kínálunk

Modulásri egységek alkalmazásával nem csak a gyors megvalósítást de a szinte végtelen variációs lehetőséget biztosítunk. Ha a legontosabb két szempont a költséghatékonyság és a gyors teljesítés, akkor ez a legjobb választás. Arányuk folyamatosan nő.
Csapatunk egyedi tervezési megbízást is vállal. Figyelembe véve a legapróbb részleteket végezzük el felmérő auditunkat. Valóraváltjuk azt az elképzelést, miszerint az első látogatás alkalmával mindenki érintkezzen vállalkozása pozícionálásával.
Segítünk erősíteni vagy meghatározni azt a márkaüzenetet, amit szervezete képvisel és felípített vagy felépíteni kíván. Erre több csatornát használhatunk, mint a színeket, formavilágot, vizuális kommunikációt.
  • Moduláris pultok aránya 32% 32%
  • Egyedi tervezés aránya 72% 72%
  • Egyéni Branding elemek 53% 53%

Corian® recepciós pultokat készítünk

Specialitásként tekintünk recepciós pultjainkra

Elkészítésük pótolhatatlen örömet és büszkeséget okoz. Különleges kívánságod van? Szeretnéd vállalati arculatodat erőteljesen megjeleníteni? Nézz szét referenciáink között.

3D recepcióspultok

A vállalkozásod különleges. Vajon a fogadtatás is? Milyen benyomást szereznek a hozzád látogatók? Keresed azt a különleges fellépést ami méltó a vállalkozásodhoz? Cégünk megépíti a legjobb megoldást számodra, keress bennünket!

3D recepcióspultok

A vállalkozásod különleges. Vajon a fogadtatás is? Milyen benyomást szereznek a hozzád látogatók? Keresed azt a különleges fellépést ami méltó a vállalkozásodhoz? Cégünk megépíti a legjobb megoldást számodra, keress bennünket!

3D recepcióspultok

A vállalkozásod különleges. Vajon a fogadtatás is? Milyen benyomást szereznek a hozzád látogatók? Keresed azt a különleges fellépést ami méltó a vállalkozásodhoz? Cégünk megépíti a legjobb megoldást számodra, keress bennünket!

Minden irodaháznak egyénisége van.

Reggelente a recepciós üdvözli először az érkezőket. Környezetének és személyének kisugárzása meghatározó lehet a továbbiakban. A látogatók az első benyomás élményét élik át ezen a helyen, ahol bebocsátást nyernek az épületbe. A bemutatkozás megtörtént, beléptünk egy másik világba.

Még is, erről a fontos helyről könnyen elfeledkeznek még akár a legnagyobb cégek is.

Mi is ez pontosan? Igen, a recepciós pult.

Gyakran azt gondoljuk a pultról, legyen egyszerű és praktikus, és bele sem gondolunk, hogy nem pusztán a dolgozók számára kezdődik innen a belépés egy másik szerepbe, hanem valójában ez a cég vagy épület arca is egyben. Ezzel a központi elemmel találkozik mindenki aki belép és ez a találkozás rögtön meghatározza az első benyomást.

A jó első benyomáshoz nem elég egyszerűnek és praktikusnak lenni. Persze ezek is elengedhetetlenek, de a legfontosabb, hogy egyedivé és esztétikussá tegyük cégünk számára. Egy jó recepciós pult ugyanúgy viselkedik mint bármi, ami az enteriőr része az épületben.

Ahogyan  nagy gonddal választjuk ki a megfelő ruhát egy állásinterjúra, hiszen rögtön kialakítunk magunkról egy képet, egy egyéni, ránk jellemző pult pont ugyanezt a hatást tudja elérni a cégünk számára.

Mi mind egyéniségek vagyunk, hogy idézzük a klasszikussá vált mondatot, de valóban azok szeretnénk lenni,  ahogy cégeink is. Senki sem szeretne egy lenni a piacon a sok közül, hanem szeretné elérni, hogy komolyan vegyék, és meg is különböztessék másoktól, felejthetetlen igyekszik lenni. Miért alkudna hát meg bárki a sablonos megoldásokkal, ha szabadjára engedheti a fantáziáját is?

A kreativitásban már segítőtársra is találhatsz: Recepció Varázslók. Kialakítjuk a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig azt a forma és funkció világot ami hozzád ill. cégedhez a legjobben illik.  Létezik egy olyan anyag, ami rendkívül kopásálló, könnyen tisztítható és egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően szinte bármilyen forma kialakítható belőle, mindezt látható illesztések nélkül. Az ÁDH-lapok segítségével ma már olyan pultokat készíthetünk, amik minden XXI. századi igénynek megfelnek.

Nem csak formatartóak, higiénikusan tisztíthatóak, pontosan méretre szabhatóak, de bármilyen különleges alakot is fel tud venni.

Az Akril Felületek az egyedi arculatot, a gazdag formákat, a praktikumot és a tartósságot viszi el irodádba. Nézd meg eddigi Corian munkáinkat»»

A kapott ötletek és megoldások egyszerűen kiválóak. Öröm volt az együttműködés. A következő pultunkat tudjuk kivel fogjuk készíttetni.

Nagyon pozitív változáson ment át irodaházunk előtere az új recepció beépítése kapcsán.

Varsányi Gábor

Kereskedelmi igazgató, Luminis Kft.

Minden várakozásomat felülmúlta a pult: használhatóságban, praktikusságban és a kivitelezés minőségében. Köszönöm az alapos- átgondolt tervezést és a míves kivitelezést.

Ugyanakkora helyen – ahol eddig 1 kényelmetlen munkahely volt, – dupla annyi munka(hely) lesz élvezhető

Dr Halász Zsolt

Klinika tulajdonos, Halász Klinika

Első gondolatom az volt hogy nem tudják megcsinálni a tervet, de fantasztikus munkát végeztek. A beszerelés meglepően gyors volt és profi.

A General Motors pultja óta látom, hogy bátran tervezhetünk 3D formákkal.

Feuertag Ottó

Ügyvezető, Europa Design Zrt.

Küld el kívánságod paramétereit. Fugamentes felületet, 10 év garanciát kínálunk.

Hívj, ha bármilyen előzetes kérdésed lenne: +41 78 620 6678

Érdeklődés

11 + 14 =

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!