Corian® ÁDH termékek

Termékeinket rendszerint Corian® ÁDH alapanyagból készítjük.
Ennek ellenére választhatsz másik azonos tulajdonságú anyagot is.
Válaszd ki a kedvencedet!

Mosdó

Corian® akril ÁDH mosdótálak

Külön álló mosdó kínálatunk darabjait egészen eltérő módon tudod felszerelni. Konzolosan önállóan, mosdó pultra állítva, mosdópiltba beültetve vagy egyszerűen csak a földre állítva.

Mosdópult

Corian akril mosdópultok fürdőbe és közületekbe

Az akril mosdópultok remek lehetőséget biztosítanak a besüllyeszett modótálakkal az egyszerű tisztaságra. Visszafogott design, zavartalan eleganzia.

Sorolt mosdó

Reihenwaschtisch

Akril sorolt mosdópultok igazán a nyilvános mosdók sztárja. Hosszútávon garantálja a higiénikus, könnyen tiszténtartható résmentes minőséget.

Fürdőkád

Mineralwerkstoff Badewanne

Corian® térbenálló fürdőkád az igazi luxustermék. Gyertyafény, pezsgő, kilátás a város fényeire. Ha ezt így el tudod képzelni, mi megvalósítjuk számodra.

Tusoló

Tusoló medence és falburkolat a fuga és szilikon mentes övezet, talán az egész lakásban. Nem lesz gondod  elszineződött fugával, szürküllő szilikon tömítéssal. Soha!

Babafürdető

Babywannen aus Corian®

Kórházakban elengedhetetlen követelmény a beépített berendezésekkel kapcsolatban az abszolút higiénia. Ezt tudja garantálni babafürdető programunk.

Tervezés

Koncepció tervezés

2016 októberétől elindult Ipari Formatervezés szolgáltatásunk. Beszélünk a koncepció tervektől a gyártmányterveken keresztül egészen a prezentációkig igényes formanyelvet.

Konyhai munkalap

Staron Arbeitsplatte

Konyhai munkalap a lgtöbbet készített berendezés akril alapanyagból. Vonzó a felülettel azonos színű mosogató kialakítás és a bemart csepegtető visszafogott funkcionalitása.

Recepciós pult

Acrylstein Empfanhstheke

A recepciós pultoknál tombol igazán a 3D kialakítás művészi lehetősége. Ha van hozzá tér, bármit elképzelhetsz. A recepciód fogja az első benyomást kelteni látogatóidban.

Asztalok

Konferenztisch

Szeretjük az asztalokat, kicsiket vagy nagyokat vagy nagyon nagyokat. Kültérit vagy beltérit. Egyszerűen szépek és kecsesek. A központi helyet jelentik.

Falburkolat

3D Wandverkleidung

Extravagáns falburkolatokat készítünk 3D formákkal, mögévilágítva, fuga nélkül illesztve vagy díszítő hézagokkal elemenkét. Kivülre, belülre, falra vagy oszlopra.

Értékesítő pult

Verkaufstheke

Értékesítő pultok bevásárló központok belső folyosóira. Különböző területi és funkcionális igényekhez szabva. Már az okos pult gondolata is felmerült.

Kiadványtartó

Zeitungsständer aus Staron

Vannak ingyenes kiadványaid melyeket jó lenne rendezetten felkínálni? Telepítsd magazin tartó oszlopunkat egy padló kiállásra és világítással, töltőállomásként fogja felhívni magára a figyelmet.

Mosdóbútor és tükör

Komplett fürdőszoba bútoraink egy harmónikus egészként köszöntenek minden reggel. Modern frissesség, amire jó ébredni. A nap végén is tökéletes lesz 🙂

Ülőke

Duschsitze

Sose értetted, miért nem lehet a tusolóban leülni pedig mindig is szerettél volna? LEHET! Vízálló ülőkéinket beviheted magaddal. Nem árt neki.

Iratkozz fel

A legújabb híreinket és csapatunk újdonságait elsőkézből tudhatod meg.

Sikeresen feliratkoztál. Köszönjük!